Év elején érkeznek az Assassins Creed 2 DLC-k

  • Írta: Ghost
  • 2009. december 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisoft a minap bejelentette, hogy a következő év elején érkeznek az Assassins Creed 2 letölthető tartalmai, egyik januárban a másik pedig februárban.
A Ubisoft a minap bejelentette, hogy a következő év elején érkeznek az Assassins Creed 2 letölthető tartalmai, egyik januárban a másik pedig februárban.

Ugrás a galériához


Hamarosan ismét belevethetjük magunkat Ezio kalandjaiba, ugyanis az első DLC majd januárban érkezik és a Battle of Forli nevet viseli, a másik pedig februárban lesz letölthető Bonfire of the Vanities címmel. Konkrétumokat nem volt hajlandó elárulna a kiadó a csomagokkal kapcsolatban, de még a megjelenés előtt közölni fogják a részleteket.
17.
17.
Ca$h
#17: A 30 órás játékidőt én nem nevezném éppenséggel csonkának...
16.
16.
Mathia$
#17: sajnos ezt kell csinálniuk különben nem maradnának meg, csak az jut hozzá legtöbb esetben aki eredeti példánnyal rendelkezik. Mindössze így olyan bevételt érnek el mintha az összes gamer megvette volna az alapjátékot. Akinek nem kell vagy nem futja rá az meg úgyse veszi meg, letölteni meg nemtudja.



Persze kivételek vannak, ha kijön a játékból egy GoTY edition vagy mint a GTA IV esetében kiadták a lemezes verzióját is a kiegészítőknek.
15.
15.
fegaa
Utálatos dolgok ezek a DLC-k. Direkt csonka játékokat adnak ki, aztán meg veheted meg hozzá a kiegészítéseket. Régebben is voltak ilyenek, csak azok egy egész új játékot értek, nemcsak 1 pályát. Pénzhajhász banda.
14.
14.
giga321
De PC-ére mikor jön már????

13.
13.
Mathia$
Azt írják hogy 1gb körüli lesz a méretük, biztos fizetős lesz.
12.
12.
Oliver S96
11.
11.
kratos83
10.
10.
Scoo
#7: Így már értem. Sose érdekeltek az acsik.
9.
9.
Oliver S96
hát februárban inkább a resident evil 5 új dlc-jét töltöm majd de, de érdekelnek ezek is
8.
8.
Mathia$
#7: muszáj pontos j-vel írjuk ;)



Am az acsit én is sajnálom hogy kell hozzá az összes toll :(
7.
7.
geri q
#6: nem hinném szerintem azért mert ott minden testre szabható (GRAfika,billentyűzet stb.) meg ugye ott nincs konkrétum mint a konzoloknál hanem próbálják lejjjjjjjjeb nyomni a gépigényt
6.
6.
Ca$h
#5: De sajnos "muszály", különben nem tudtam volna kitolni 1000-re... ;) Most éppen az első részt tolom ki maxira úgy rápattantam a témára4 :)))
4.
4.
Scoo
#2: Eddig se volt muszáj gyűjteni. Én pl nem is foglalkoztam vele. Ami viszont legyen benne az race mellékküldetés. A főküldetések pedig legyenek olyan jók, mint az ucsó pálya.
4.
4.
adikas
PC-re jöjjön már.

Amúgy Pc-re azért jön később mert azon jobbra csinálják nem?
3.
3.
Mathia$
Jóóóóóóóóóóóó lesz!!!!
2.
2.
Ca$h
Aztaaaaa... zsírfeka! Remélem tollakat nem kell majd gyűjtögetni... :/
1.
1.
Scoo
Ezekszerint az egyik biztos, hogy vidéki helyszínen fog játszódni (Forli). nagyon helyes, mert elégé hanyagolták őket. Főleg a másik kisvárost ahova a főküldetés szerint be se kell menni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...