Metal Gear Rising - Kojima nem Raident akarta

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Hideo Kojima egy interjúban árulta el, hogy ő eredetileg nem Raident akarta a Metal Gear Rising főszereplőjének, hanem Gray Foxot, ez esetben viszont sokkal jobban bele kellett folynia a fejlesztési munkálatokba.

Hideo Kojima, a Metal Gear-sorozat atyaúristene egy, az IGN-nek adott interjúban árulta el, hogy ő eredetileg Gray Foxot akarta megtenni a Metal Gear Rising: Revengeance főhősének, Raident a fejlesztőcsapat vetette fel ötletként. Végül az utóbbi győzött, amiben közrejátszott, hogy Kojima nem akart túlzottan belefolyni a fejlesztési munkálatokba.

"Ha vele kezdünk neki, nekem kell megírni a forgatókönyvet, ami nagy elköteleződést jelentett volna" - mondta, majd hozzátette, hogy a fejlesztést most már "a csapat fiatalabb generációjára akarja hagyni", persze ettől függetlenül a kontroll az ő kezében marad továbbra is. "Ha én találom ki ezt a játékot, és én vezetem a munkálatokat, már más játék lenne."

A Metal Gear Rising február 22-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

8.
8.
DON GONDOCS
#6: You win. Amúgy kifejezetten jónnak nézki a harcrendszer.
4.
4.
Ra1D3n
#3: Azért Gray Fox sem egy utolsó karakter. Hozzá fűződik nem egy nagyon emlékezetes pillanat a Metal Gear Solid első részéből. Arra viszont kíváncsi lettem volna, hogy a palacsintává lapított Gray Fox-ot mégis hogyan hozta volna vissza Kojima, de sajnos erre az egyre már sosem kapunk választ...
3.
3.
eximmice
Szeressük Kojimát,de most jobb,hogy nem az ő terve valósult meg.Raiden k*rva jó kari :D
2.
2.
p3ti
Nekem tetszik Raiden karaktere . Alig várom a metal geart
1.
1.
Yanez
Szerintem is Raiden jobban paszol ennek a játéknak ebbe a részébe.Viszont nagyon nagy kár, hogy nem Kojima vezeti a munkálatokat.Nekem már az is elég lenne, ha a forgatókönyvet ő írta volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...