Launch traileren a Lost Planet 3

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
A tengerentúlon már kapható a Capcom várva-várt játéka, hozzánk pénteken, azaz augusztus 30-án érkezik a Lost Planet 3. A közismert fagyos bolygóra térhetünk vissza, igaz, egy előzménytörténet keretében.

Nos, az első tesztek alapján a Spark Unlimited nem hazudtolta meg magát: a Lost Planet 3 egy középszerű alkotás lett, viszont a rajongók még így is imádni fogják. Kellemes shooter, de semmi extra. A launch trailert már megnézhetitek az augusztus harmincadikai premier előtt. A platformok: PC, PS3 és Xbox 360.

9.
9.
Jared
#6 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
7.
7.
Ghost26Dave
Dead space 3 kamulat az egész csak rosszabb grafikával
6.
6.
Spyder81
Jó trágya lett ez is kb ps2 es grafikával!
5.
5.
p3ti
Teljesen lemaradtam arról hogy ez már most augusztus végén a piacon fog landolni...ennek nem vmi 2014es dátuma volt ?
3.
3.
NemTudomMiLegyen
Itt is november augusztus helyett?:D
2.
2.
DON GONDOCS
Hiába a spark unlimited. Azért a 2-nél jobb lett. kampány szempontjából biztoss.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...