Orcs Must Die! Unchained - indul a bétateszt

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 19.
  • Korai verzió
Link másolása
A jövő héten veszi kezdetét az Orcs Must Die! Unchained zárt bétatesztje. Még lehet rá jelentkezni, annak viszont, aki biztosan be akar kerülni, fizetnie kell az egyébként free-to-play játékért.

Június 27-én veszi kezdetét az Orcs Must Die! Unchained zárt bétatesztelése, amiben - ez az alfatesztelőknek érdekes hír inkább - egy új térkép is bemutatkozik, illetve a meglévő tíz hős mellé három másik is csatlakozik.


A tesztelésre itt lehet még jelentkezni, aki viszont biztosan be szeretne kerülni, az a Founder's program keretében (és 20 dollár fejében) megteheti. Az alfatesztelők automatikusan bekerülnek a bétába.

Az Orcs Must Die! Unchained egyébként egy free-to-play játék lesz, és bár a fejlesztő Robot Entertainment "erődostromlós" címként hivatkozik rá, valójában egy olyan MOBA-ról van szó, amit az Orcs Must Die! játékmenetével kevertek. A meccsek során két ötfős csapat esik egymásnak, és miközben a játékosok minionokat uszítanak az ellenfelek bázisára, a csapdáik mellett tárt karokkal várják az ellenséges seregeket.

2.
2.
Chrysh
#1: Csak ne csorbuljon a Tower Defense hangulat
1.
1.
pjoco
uhhh egy ideje nem érdekelnek a Mobák de az Orc Must Die mindig is nagy kedvencem volt és érdekesen hangzik ez a koncepció. Ki fogom próbálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...