Nioh - premier előtt is kapunk egy demót

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 18.
  • Letöltés
Link másolása
Délelőtt még úgy tűnt, csak a japán rajongók kapják meg a Nioh utolsó, megjelenés előtti demóját, de nemrég a Team Ninja megerősítette, hogy érkezik a nyugati verzió is. A két napon át nyüstölhető ízelítő a héten várható.

Az augusztusban kapott második demó után a Team Ninja ismét lehetőséget ad arra, hogy megjelenés előtt fussunk egy próbakört a Dark Souls ihlette, szamurájos Nioh-val. A február 9-én boltokba kerülő végleges verzió előtt ugyanis a hétvégén befut a harmadik próbaváltozat is.

A The Last Chance Trial néven futó kipróbálható verzió a tavaly decemberi PlayStation Experience-en bemutatott demó bővített változata lesz, így megkapjuk a Thoughts of the Other Side című küldetést, illetve olyan bónusz cuccokat, amiket aztán a teljes változatban is beválthatunk.

Ilyen lesz az Ogress Headgear nevű kegytárgy is, amit akkor tudunk majd a teljes játékban is magunkénak tudni, ha megőrizzük a The Last Chance Trial-mentésünket. Emellett megkaparinthatjuk a Mark of the Conqueror és a Mark of the Strong maszkokat is, amelyeket pedig akkor tudunk majd bezsebelni, ha a nehezebb Twilight Missiont is végigtoljuk.

A Nioh kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni. A demót előtölteni itt tudjátok, kipróbálni pedig most szombat és vasárnap között lehet majd.

11.
11.
NorbiGO
My body is ready.
Jó érzés azt is látni, hogy bár még meg se jelent a játék, és szinte biztosan remekmű lesz, máris hatalmas fanservicet raknak mögé.
10.
10.
Duken
#9: Ne szívd félre csak ugratalak.Én is meló mellett játszok.Viszont a Nioh szerintem is nehezebb, pl sokkal többet sebeznek az ellenfelek mint a Ds-be.
9.
9.
Yonkou
#4: Ezen még én is nevettem :D
Ideges nem leszek, mert nem szokásom hazudni, bármennyire is ezt érzitek.
Részemről egy következtetés volt, mert sehol sem volt nehezebb a demok egyike sem mint bármelyik souls játék (vagy bloodborne), szimplán más időzítésekre kell ráállni.

#6 Relatív. Cockzillától nyilván messze van, de az asszonynak elég, szóval innentől kezdve mindegy minek nevezzük :D. Azt viszont nem értem miért meglepő, ha olyan emberrel találkozol gamer oldalon aki munka mellett szokott játszani is :/
8.
8.
kamgecam
#4: :D Van dumád azt meg kell hagyni!:)
6.
6.
Duken
#3: Juj olyan hardcore vagy.Biztos kicsi a pöcsöd azt így kompenzálsz,másra sincs idod csak játszani. :D
5.
5.
kamgecam
4.
4.
#3: Igen, nekem meg 45 centis farkam van, és egy Lamborghini Murcielago áll a garázsomban. Engem speciel nem zavar, mert a hangulata nagyon bejön.
3.
3.
Yonkou
Nem lehetsz nagy veterán ha ezt komolyan gondolod. Mindkét demon gyorsan és könnyedén végig lehetett menni. Ami engem speciel nem zavar mert a hangulata nagyon bejön.
2.
2.
DarkLord
Futok vele, akkor még egy kört hátha most jobban behúz, mint ezelőtt.
1.
1.
kamgecam
Remélem picit könnyítenek rajta, mert bár Ds veterán vagyok ez még annál is nehezebb.Nem baj ez csak egy kicsit finomítsanak rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...