Fejlesztőt váltott a Friday the 13th: The Game

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 25.
  • Hír
Link másolása
Már nem dolgozik tovább az IllFonic csapata a Friday the 13th: The Game-en - jelentette be a kiadó, a Gun Media. Mint írják, az eredeti fejlesztő szerződése lejárt, innentől a tokiói Black Tower Games foglalkozik a játék polírozásával.

Az IllFonic az elmúlt négy évben a Friday the 13th: The Game fejlesztésével foglalkozott. Az ő ötletükből pattant ki a Slasher Vol. 1: Summer Camp koncepciója, amihez később sikerült megszerezniük a Friday the 13th licenceit.

A kiadó bejelentette, hogy a csapat szerződése lejárt, így nem dolgoznak tovább a játékon, inkább új projektek felé kacsintgatnak. Szerencsére ez nem azt jelenti, hogy nincs jövője a Péntek 13-adaptációnak. A fejlesztést a tokiói székhelyű Black Tower Games veszi át - neki köszönhettük az iOS-re megjelent Archangelt és a PS3-as Magust. Mostanság kacérkodnak csak AAA-kategóriás játék készítésével. A japánok már az IllFonicnak is besegítettek a Jarvis House és a Pinehurst térképek munkálatai során.

A Friday the 13th: The Game debütálása nem ment simán, nagyon bugos volt az első verzió, viszont a csapat rendíthetetlenül polírozta a játékot és új tartalmakkal vértezte fel. Sajnos a friss DLC-kről lemondhatunk, mivel a júniusban kirobbant hollywoodi jogi viták miatt a Gun Media nem akart felesleges pert a nyakába.

Akkor mégis mi lesz a dolga a Black Towernek? "További hibajavítások, valamint az átfogó játékosélmény fokozása." Hát, köszönjük.

5.
5.
Macifasz
#4: Van benne single rész. Csak amolyan Hitman féle "tedd el az embereket láb alól úgy, hogy nem vesznek észre közben" stílusban. Klasszikus sztori mondjuk nincs hozzá, de elvileg ez a single rész.
4.
4.
Szudzsio
Nem is értem miért nem lett belőle single player?
Hiszen ebből a storyból nem is akármit lehetett volna kihozni nem?
3.
3.
FlexSteel
Jarvis House és Pinehurst. A két legelcseszettebb, leggusztustalanabb pálya. Nem tudom, hogy mit terveznek még ezzel, de én már lemondtam róla. Kb 1 évig toltam szinte napi szinten, de egyik napról a másikra múlt el a kedvem teljesen. (Megvilágosodtam?) Kíváncsi lennék, hogy mennyi játékost veszített már el úgy a játék mint engem. Lassan csak a 10 éves korosztály marad aktív benne.
1.
1.
Slik
inkabb csinalnanak egy jobb single jatekot belole
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...