Demót kapott a Dino Crisis: Rebirth

Link másolása
Az egyszemélyes, ám ambiciózus remake egyelőre még nem tekinthető teljesnek, de egy jelképes összegért cserébe bárki számára játszható, és nem is igényel komoly gépet.

Idén 25 éves (vagy, hogy még jobban fájjon: negyedévszázados) a Capcom mai napig kedvelt sorozata, a Dino Crisis, amit az évtizedek alatt a japán kiadó teljesen magára hagyott. Pedig igény lenne rá, legalábbis a legutóbbi felmérés alapján. Nem kizárt, hogy a Capcom egyszer majd újra kiadja az eredeti játékokat kicsit felújított változatban, viszont ennek egyelőre semmi jele.

A várakozást megunva egy modder, Stefano Cagnani fogta magát, és egyedül elkészítette az eredeti, 1999-es játék Unreal Engine 5-ös verzióját. A Capcom remake-jeihez hasonlóan ez a felújítás is TPS, így egy váll feletti kameranézetből lőhetünk a ránk rontó dinoszauruszokra, amik az új motornak hála a retró hangulat ellenére is kellően megalapozzák az atmoszférát. A remake megjelenése még egy saját trailert is megérdemelt, íme:

Maga a játék a modder elmondása szerint egy i7-es procival, 16 GB RAM-mal és egy GTX 1050Ti-al szerel gépen is hibátlanul elfut. Maga a remake nem ingyenes, egy minimum 1 eurós vásárlás után tölthetjük majd le. A remake-t itt találjátok, alább pedig egy kis játékmeneti összeállítást a modder jóvoltából.

1.
1.
Merőkanál
Nem értem a Capcomot ha valami ez megérdemelne egy Remaster Verziót is mivel magasan az egyik legjobb játékuk valaha
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...