SGF 2022: Saints Row - már létrehozhatjuk bűnvezérünket a Boss Factoryban

  • Írta: gorien
  • 2022. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Mire menne egy Saints Row a Boss nélkül? A Volition minden korábbinál aprólékosabb karakterkészítőt ígér az idei epizódba, amit egy ingyenes applikációban már ki is próbálhatunk.

A Volition nemrég megmutatta, mire képes a Saints Row-reboot karakterkészítője, de mától nem kell beérnünk a videókkal, ugyanis letölthetővé vált a Boss Factory, ahol magunk is kipróbálhatjuk az elvetemült figurák elkészítését. Akár hat karaktert is gyárthatunk, amiket aztán bármelyik platformra importálhatunk, sőt még meg is oszthatjuk őket másokkal.

Szinte minden testre szabási lehetőséget elérünk, ami a játékban is benne lesz, kivéve az olyanokat, amelyeket menet közben oldhatunk fel. Ha pedig használtuk a Boss Factoryt, a fejlesztők két sisakkal ajándékoznak meg a játékba importáláskor.

Az ingyenes alkalmazás elérhető PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, míg maga a Saints Row megjelenésére augusztus 23-ig kell várnunk.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...