Teljesen az új Fable-játékon fog dolgozni a Playground Games új stúdiója

Link másolása
Egy újabb stúdiót nyitott a Playground Games, ami teljes egészében az új Fable-játékon fog dolgozni, míg a központban tovább folynak a munkálatok a Forza Horizon-szérián.

Még egy stúdiót hozott létre a Playground Games, derült ki a brit fejlesztőcsapat LinkedIn-fiókján szereplő bemutatkozásból. Erre azért került sor, mert ezidáig egyszerre dolgoztak a Forza Horizonon és az új Fable-ön is, ami igencsak megterhelő volt ilyen volumenű projektek esetében. Így azonban sokkal hatékonyabban fog haladni a fejlesztés, ugyanis a központban továbbra is az autós játékokkal foglalkoznak, az újonnan nyitott stúdióban pedig a Microsoft kultikus szerepjátékának rebootján. 

"A Playground, három világklasszis stúdióval operál Leamington Spa-ban. A központunkban tovább folytatjuk a Horizon-közösség építését. A város másik végén található új stúdiónkban pedig a Fable-en dolgozunk, hogy új kezdetet biztosítsunk ennek a legendás franchise-nak." olvasható a kibővített BIO-ban.

Az új Fable várhatóan 2025-ben fog érkezni PC és Xbox Series X|S platformokra. Azonban a kérdés továbbra is fennmarad: chicken chaser, do you chase chickens?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...