Tattoo Tycoon - virágoztasd fel a varrodát!

  • Írta: szlav
  • 2024. augusztus 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Akik szeretik a tetoválásokat és aprólékosan megtervezni egy üzlet részleteit, azok örülhetnek, mert nekik szólhat a Tattoo Tycoon. Sajnos megjelenési dátum egyelőre nem derült ki.

Emlékeztek (költői a kérdés) még a Transport/Hospital Tycoon örökbecsű játékokra, milyen sok kellemes órát lehetett eltölteni, amíg a kezdeti kis cégből egy jól működő, folyamatosan fejlődő, szinte magát eltartó vállalkozást lehetett felépíteni? Hasonló célt tűzhetett ki a Crazybunch Games is, ezúttal egy tetováló szalon mindennapjait helyezve a középpontba. A fejlesztő cég eddigi 2 játéka, a két Leisure Suit Larry játék (2018-as Wet Dreams Don't Dry és a 2020-as Wet Dreams Dry Twice) nem feltétlen garancia a sikerre, de remélhetőleg meg tudják mutatni, hogy nem csak vicces címeket tudnak kitalálni, de egy komplex rendszereket kezelő játélstílusban is le tudják rakni a névjegyüket.

Tervekben mindenesetre nincs hiány, a játékban a szalon berendezéseitől kezdve, az üzlet megfelelő nyitvatartási időszakainak megtalálásán át, a vendégekkel való trécselésig rengeteg aspektusra kell figyelni; emellett biztos kézzel rajzolni a kuncsaftok által rendelt ábrákat. Utóbbit az is bonyolítja (vagy épp színesíti) hogy a klienseknek saját ízlésük, elképzelésük lesz, tehát nem lesz egyértelmű, hogy lehet őket legjobban kiszolgálni. Ahogy manapság már természetes, lesz lehetőség a kedvünkre alakítani a játék főhősét, és az ígéretek szerint történet is kapcsolódik majd a szalon fejlesztéséhez.

Egyelőre a Steam-adatlapon szereplő hardverigény nem tűnik vészesnek, akár konzolos portok sincsenek kizárva, de ahogy a megjelenési dátum sem ismert, így egyelőre a további platformlistáról sem tudunk túl sok pontos részletet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...