Csúszik a Throne and Liberty

Link másolása
A szeptemberre tervezett megjelenéssel ellentétben csak októberben fog érkezni a koreai NCSoft várva-várt MMORPG-je, a Throne and Liberty, aggodalomra viszont semmi ok, ugyanis van jó hír is.

Sajnálatos módon csúszik a koreai NCSoft várva-várt MMORPG-je, a Throne and Liberty, így az eredetileg szeptemberre tervezett megjelenés október 1-én lesz esedékes. A hírt a stúdió egy bejegyzésben közölte, amiben a  csúszás okát is megnevezték: a fejlesztők a nyílt bétateszt során tapasztalt visszajelzések után szeretnék jobbá tenni a játék harcrendszerét, a kamerairányítást valamint a célzást is. Aggodalomra viszont nincs ok, ugyanis szeptember 26-án, bár nem a hivatalos, de a korai hozzáférés elérhető lesz, így aki szeretné, az kipróbálhatja.

Az eredetileg a Lineage-sorozat harmadik részeként készülő Throne and Liberty október 1-én fog megjelenni PC, Xbox Series X|S és Playstation 5 platformokra, cross-play támogatással. A PS5-játékosoknak viszont lehetőségük lesz exkluzív szervereken is játszaniuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...