Project Odyssey - képek szivárogtak ki a Blizzard elkaszált MMO-járól

Link másolása
Az évekig készülő ambiciózus projektet még az év elején kaszálták el, úgy, hogy szinte semmit nem láttunk a mesés világú MMO-ból. Most azonban kiszivárgott néhány screenshot, amin megcsodálhatjuk milyen lett volna.

Még januárban hoztuk le a hírt, hogy a Synapse Engine-nel kapcsolatos problémák miatt a Blizzard leállította a Project Odyssey kódnevű túlélő-MMO-játékuk fejlesztését. Az ambiciózus projektről egyébként sejteni lehetett, hogy rossz sors vár rá, hiszen ekkor már 7 éve volt a fejlesztői pokol bugyrában, túl volt egy engine váltáson és olyan hír is szárnyra kelt, hogy majd csak 2027-ben fog megjelenni. A baljós előjelek be is igazolódtak és a Blizzard lelőtte a mesés hangulatú multiplayer kalandot, úgy, hogy néhány koncepciós képen kívül nem is láthattunk semmit a játékból.

Egészen mostanáig, ugyanis az Imgurra kiszivárgott néhány screenshot az elkaszált projektről, amiken jobban megcsodálhatjuk, milyen is lett volna Project Odyssey. Ezeken látható, hogy a játékban helyet kapott volna egy PvP harcrendszer, a legyőzött játékosnak pedig egy általa választott ponton kellet újraélednie. Továbbá elveszítette a felszerelését, valamint az éppen használt felszerelése is sérült volna. Ezek a gameplay elemek többé-kevésbé ismerősek lehetnek a stúdió korábbi MMO-jából, a World of Warcraftból.

2.
2.
AbsurdShark
Ez már amúgy sem az a Blizzard, aminek minden új projectje érdekelne.
1.
1.
Chdz
Nem is baj, hogy elkaszálták, szerintem a képek alapján ez nagyon gyenge lett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...