Empire of the Ants - belenézhetünk a játékmenetbe

Link másolása
Egy hangyabirodalom megalapításában és felvirágoztatásában lehetünk főszereplők ebben a játékban, az új gameplay videóban megnézhetjük, hogyan tehetjük meg mindezt.

Nem könnyű a hangyák élete, bár sokan vannak, méretükből kifolyólag sok veszélynek vannak kitéve és alaposan össze kell fogniuk, hogy a boly túl tudja élni az időjárás, az ellenséges állatok okozta kihívásokat.

A friss, 8 perces bemutató elkalauzol minket a játék részleteibe, megnézhetjük hogyan fest az Unreal 5.4-ben megalkotott világ, hogyan irányíthatjuk főhősünket az aljnövényzet között. Nem csak bejárhatjuk az erős sűrűjét, új tárgyakat, helyszíneket fedezhetünk fel, amint a kis hangyát terelgetjük. Akár egyedül, akár egy nagyobb csapat társaságában, belekerülhetnek a kis állatkák veszélyes helyzetekbe, náluk jóval nagyobb ellenségeikkel való csatába, és az általunk irányított hangyára hárul a feladat, hogy vezesse a bolyt és legyőzzenek bármily ellenfelet.

Változó évszakok, számos kihívás vár az alapvetően RTS-nek reklámozott az Empire of Ants-ben, ami november 7-én fog megjelenni PC-re, Xbox Series X/S-re és Playstation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...