Elektronikus állam - Netflixre érkezik a képregény-feldolgozás

Link másolása
Lehet, hogy ismerősebb lenne az érkező film a The Electric State címmel, ami Simon Stalenhag azonos című képregénye alapján készül, és jövőre láthatjuk Netflixen.

A Russo testvérek elég magasra tették a lécet a Marvel-moziverzumban alkotott filmjeikkel, ami valószínűleg minden ajtót kinyitott előttük, de ennek ellenére nem ontják magukból az alkotásokat, a 2019-es Végjáték óta csak a Cherry és The Gray Man produkciókban vettek részt rendezőként.

Mielőtt visszapattannak a Marvel szekerére még leforgatták az Elektromos Állam című filmet  a Netflix megrendelésére. A történet az ugyanezzel a címmel megjelent képregény eseményein alapszik, amit 2017-ben Simon Stalenhag adott ki.

A videó leírásában megtalálható a rövid ismertetője az alkotásnak, "Az Elektronikus állam az 1990-es évek alternatív változatában játszódik. Egy robotfelkelést követően egy árva tinédzser felkerekedik, hogy megkeresse az öccsét egy rajzfilm ihlette robot, egy csempész és annak haverja társaságában". A látványvilág elég különlegesnek ígérkezik, ami nem csoda, ismerve a rendezők tapasztalatát és a színészi gárda is impozánsan hangzik, Millie Bobby Brown, Chris Pratt, Ke Huy Quan, Giancarlo Esposito és Stanley Tucci viszi vászonra a papíron született karaktereket. A film jövő március 14-étől lesz látható csak a Netflix platformján.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...