Project Ethos - érkezik a 31st Union első játéka

Link másolása
A 2K kiadásában érkezik majd a PvPvE TPS, de megjelenési dátumot egyelőre nem kapott. A hétvégén tesztelik a játékot, és aki figyelemmel követi a Twitch-streameket, tesztkódot kaphat.

Leleplezte új játékát a 2K Games, sőt már ki is próbálhatják a játékosok. A Project Ethos címen futó alkotást a 31st Union fejleszti, akiknek ez az első játékuk a stúdió 2019-es megalapítása óta. A Project Ethos egy kimenekítős, roguelike TPS lesz PvE elemekkel, így enyhén szólva is egy stíluskavalkádnak nézünk elébe. Az extraction shooter műfajt a fejlesztők úgy igyekeznek feldobni, hogy minden meccsen 9 perket választhatunk karakterünknek, ami csak az adott meccsre szól, és a roguelike játékokhoz hasonlóan markánsan befolyásolja majd a játékmenetet.

Némi hero shooter érzés is került a játékba, lévén számos karakter közül választhatunk, akiknek képességei és felszerelése is eltér, a perkrendszer pedig további személyre szabást teszt lehetővé. A játék korai verziójába is belekóstolhatnak a szerencsés Twitch-nézők a hétvégén, ugyanis most tartanak a fejlesztők egy teszthétvégét, rengeteg streamerrel karöltve.

A belépéshez a partner streamerek adását kell nézni, itt osztanak ugyanis kódokat a próbakörhöz, ami október 20-ig tart. Maga a játék a tervek szerint ingyenes lesz, és PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megjelenik majd, viszont pontos dátumot egyelőre nem közöltek a 2K-nél.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...