Desmond története 2012-ben fejeződik be

  • Írta: InGen
  • 2011. október 3.
  • Hír
Link másolása
Jövőre sem ússzuk meg Assassin's Creed nélkül - na, nem mintha annyira meg akarnánk egyébként. A fejlesztők szerint habár Ezio és Altair története lezárul, Desmond sztorija a 2012-es világvégéhez kötődik, így egyértelmű módon a játéknak is akkor kell megjelennie.

A témában az Assassin's Creed nagyfőnöke, Alexandre Amacio beszélt, aki elmondta, hogy habár Ezio és Altair története befejeződik a Revelationsben, Desmond kalandjai még nem értek véget. A történet ugyanis a 2012 decemberében esedékes világvégéhez kötődik, éppen ezért a játék megjelenésének időzítése is fontos.


"Ez a dátum gyorsan közeledik, szóval be kell fejeznünk a történetet, mielőtt eljutunk arra a pontra. Annyira összetett történetünk volt, hogy a legjobbat kellett kihoznunk magunkból ahhoz, hogy elkészítsük ezeket a játékokat a megfelelő ütemben. Hülyeség lenne tőlünk, ha a félig-meddig a valós eseményekre épülő játékunk ezután a valós dátum után jelenne meg."

Amancia ezen kívül elmondta, hogy miután Desmond története lezárul, az Assassin's Creed egy teljesen új történettel és központi karakterrel tér majd vissza - ha visszatér egyáltalán, mert ezt egyelőre nem tudta megerősíteni. Ráadásul megszűnik majd a jelenlegi sorozat éves megjelenése is.

35.
35.
koffein
ez a sorozat is átcsap cod szindrómába. Minden évben jön egy rész és egyre szarabb lesz -.-"
32.
32.
vytros
Ninja's Creed mindenképpen kéne xD Mondjuk az Edo-korban már talán elterjedhetnének ott is. Persze csak ötletelés rohadt fáradtan :) Az ókori róma sem lenne rossz egy Areani (császárok védelmezői/nemzetbiztonság a Római Birodalomban kb.) bőrébe bújva :D
31.
31.
szilajka
#28: Lehet az lesz, hogy Desmond Profi Assassin lesz és háztetőkön járkál(megnézném a felhőkarcolókon mászkálva), és a köbvetkezőkben megint kioktatnak valakit és a végén találkozik Desmond-dal (a Profival), aztán újra meg újra ugyanez, ja és Desmond lesz a legfőbb Assassin.
30.
30.
#5: Ejj, én is ezt akartam... :D

#29: Gondolom az AC3 az, ami 2012-ben fog kijönni, amikor is ugye Desmond története lezárul. Tehát nincs mitől félni.

Egy Templar's Creed-re én is kíváncsi lennék, de mint játék nem működne. (Fogod magad és ráküldesz a rád támadó assassinra 40 őrt és elkezdesz menekülni, tyű de jó lenne.)

#21: Igen, Desmond fiát én is el tudnám képzelni, és ha így lenne, akkor még telibe is találtam a történetét a saját kis elméletemmel.
29.
29.
dave280
Minden tiszteletem a Ubisoft- é de ha Desmond nem lesz benne az Assassin's Creed III- ban. akkor nagyot fogok csalódni. :(
28.
28.
jasko
én ninját tudnék elképzelni vagy a majáknál valami assassin-t bár az régi,és hogy ennyi dolgot felfedeztünk (puska,hidden blade,smoke bomb) nem biztos hogy jólenne visszakapcsolni gagyi cuccokra :D
vagy esetleg folytatnám desmond történetét mint valami modernkori assassin,vagy átvehetnénk mondjuk majd yuri irányítását,és nem kéne elmenni a korból.
24.
24.
TrojaiPF
22.
22.
adriano28
sosem lehet tudni semmit sem szóval igen
21.
21.
TrojaiPF
Én olyat tudnék elképzelni, hogy az emlékes szereplők terén valami újat, érdekeset kapnánk (gondoljatok csak az alagsorban lévő asszaszinokra Monteriggioniban), és más lenne a jelenkori főszereplő, aki valamiféle kapcsolatban áll Desmonddal (akár Desmond fiát is el tudnám képzelni.)
19.
19.
Mortis
S így vetkőzik le a hálás történelmi sémát pénzhajhász történelmi-lopkodássá. Ez a Revelations még érdekesnek ígérkezik, de ez a 'kikelladnunkmert..." hozzáállás elundorít.
18.
18.
m1cZ
#16: felőlem lehet Éva is hogy női szereplőnk is legyen :)
17.
17.
Yetikee
#15: valami kalózos , esetleg jungelszerű játékot el tudnék képzelni de annál újabb kori pl. hidegháború már rontana az AC által felépített képben hogy régi városokat rekonstruálnak a maguk módján :D
16.
16.
randall13
#15: Paleolitikum: sámán
13.
13.
Megacsiga
Remélem a kövi részben majd egy templomost irányítunk, érdekelne a másik fél szemszöge is :) és mekkora csavar is lenne
12.
12.
Speper
Érdekes elképzelés, hogy a történet, meg szinte minden marad, csak a régi karakterek helyett teljesen újakat kapunk... kíváncsi vagyok rá nagyon, mert eddig minden rész megjelenése előtt azért izgultam, hogy ne rontsák el a sorozatot, DE eddig csak jobbnál-jobb részek láttak napvilágot (kopp-kopp-kopp). Ebből ki indulva, na meg hogy nem is siettetik majd a jövő évi rész utániak megjelenését, nem ad borús előrelátásra okot! :)
11.
11.
Eledhryon
Szívesen terelgetnék 1 (új) női főszereplőt !
10.
10.
szilajka
#6: Nem nagyon szeretem Harry-t, örülnék is neki( :D ). Bár én nem bánom, mert tudtommal az a fősztori, hogy a 2 ellentét egyfolytában küzd egymással(nem találtam spoilerről szabályt, de azért nem írok csoport neveket).
9.
9.
gerebje
#8: a 6. hozzászólásomnak csak a lényegét nézzétek mer sokhüjeséget írtam bele
6.
6.
gerebje
Mármint ez olyan mintha fognának egy jólbevált sorozatot mint ezt, és kiszednék a szereplőket. Meglessz a játék alapja,de ez olyan mintha teszemazt a harry potter-ből csinálnának egy 8. részt de abból kivágnák a főszereplőket és másokat tennének be hejükre meglenne a történet de semmi értelme nemlenne fojtatásként kiadni mikor semmi köze nemlessz az előzőekhez.
5.
5.
MadDragon
Ahaaa, ha tartják a jelenlegi formájukat a PC-s világvége 2013-ban lesz. :P
4.
4.
gerebje
Azt még megértem hogy ezio történetének vége lesz hisz megöregedett de altairt minek kell eltüntetni a következő részből(ha lessz egyáltalán). Így ez már nemis assasins creed lessz hanem valami más.
Ezzel a következő részre gondoltam ha csinálnak.
2.
2.
giga321
1.
1.
givi6
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...