Márciusban jön a Homefront: Ultimate Edition

  • Írta: InGen
  • 2012. január 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ legfrissebb megjelenési listájáról vettük az érdekességet, miszerint az általunk valószínűsíthetően Kim Dzsongun kedvenc játéka, a Homefront kap egy kibővített kiadást. A tartalomról egyelőre nem tudni semmit, de feltételezhetően a többjátékos DLC-ket kapja meg az anyag.

Legkésőbb március 31-ig megjelenik a Homefront: Ultimate Edition, ami a Gamekapocs tippje szerint a két korábban kiadott multiplayeres tartalmi csomagot, a The Rockot és a Fire Sale-t fogja tartalmazni - egyelőre várunk a THQ hivatalos nyilatkozatára. Ezen kívül az anyag valószínűleg magába foglalja az eddig kiadott összes hibajavítást is.


A Homefront, annak ellenére, hogy a kritikusok nem fogadták kitörő lelkesedéssel, egész szép eladási adatokat produkált, így a Crysis 2 többjátékos részéért felelős Crytek UK már dolgozik a folytatáson, mely az eddigi információk alapján valamikor a 2014-es üzleti évben kerülhet piacra.

3.
3.
Haha, "valószínűleg Kim Dzsong-un kedvenc játéka" :D Ezen szakadtam, köszi!!! xDDDDDDDDD
1.
1.
ribizly
Ha a hangokat kicsit élethűbbé (már amennyire egy játékos élethűségről beszélhet) tennék és a kevésbé lesz műanyag az egész, akkor a 2 még akár komoly ellenfél is lehet a jelenlegi szériák mellett. De ahhoz kevés lesz az amit most hoztak össze.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...