E3 2013: Három Assassin's Creed is készül

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 14.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft nem tart attól, hogy az Assassin's Creed-sorozat elfáradna, szerinte amúgy is több stúdió több évig dolgozhat egy-egy új epizódon. Most három Assassin's Creed is készül nála.

Talán már csak halványan emlékszünk arra, mikor a Ubisoft komolyan elgondolkodott azon, hogy befejezi az Assassin's Creed-epizódok futószalagon gyártását, és felhagy az évenkénti megjelenésekkel - ehhez képest a cég fejese, Yves Guillemot ennek éppen az ellentettjéről beszélt 100 százalékos meggyőződéssel.

Szerinte ugyanis a Ubisoft maximálisan elkötelezett az évenkénti megjelenések mellett, és attól sem tart, hogy a sorozat elfáradna. Mint mondta, minden az innováción múlik, "ha rendszeresen meg tudod újítani a sorozatot, a rajongók rendszeres megjelenést akarnak", az ő feladatuk pedig az, hogy az új részeket fejlesztő stúdióknak minden erőforrást és időt biztosítanak ehhez.

Márpedig ez szerinte megvan, az új részeken a fejlesztők rendre két-három évet dolgoznak, ebbe még a kísérletezés is belefér. Guillemot szerint jelenleg három Assassin's Creed készül a Ubisoftnál, ebből az egyik a Black Flag természetesen.

70.
70.
koltaia30
Remélem készöl egy vitára is mert nekem az AC III Liberation nagyon tetszett de rövid volt
69.
69.
BrendOoN
Call of Duty: "Jó tanítványom voltál!"
67.
67.
felegyi
#62: Azt ügye tudod hogy valós történések állnak a háttérben... ami felvezeti a sztorit! Templomos lovagokból lettek a Szabadkőművesek, akik megint csak "eltűntek"... valós történelem alapján beálltak kalózoknak! Nos hogy ezt a játékban hogyan fogják kifejteni...
66.
66.
sp!l3r
#65: Sőt én az összes részt kivittem "teljesen". Minden mellék küldetést amit lehetett megcsináltam a sztori közben. Én nekem egyik AC-val sem volt bajom. Tőlem jöhet évente, mert imádom a sorozatot és a filmet is várom! :D
65.
65.
sp!l3r
#33: Én is ugyan így vittem ki a második részt. :)
63.
63.
Simonus18
#57: Szintúgy 3szor kijátszottam az egyet, sokan unalmasnak találják, ám én könnyedén megmagyarázom azzal, hogy mivel a keresztesek által meghódított területek kevésbé nyújthattak színvonalas életet az emberek számára, és csak gyilkosságok, és fejetlenségek uralkodtak abban az időben, és ezt tükrözi a gém is, ám ugyanúgy megvannak a szépségei, csak sokkal darkosabb mint a későbbi részeknek.
62.
62.
Zombiekiller6
#56: Egyet értek!
#57: Én nem mondtam, hogy Haytham-öt jobban utáltam, mint Connor-t, mert én egyiket sem, bírtam és most meg jön ez a szőke "herceg" akit véletlenül Edward Cullen, ja bocs Kenway-nek hívnak és őt sem bírom. Kéne már ide valaki, aki szájba vágja ezt a családot, hogy ne legyen ilyen angol-amerikai-indián beképzelt paraszt népség!!! És hagyják a teljes 18. századot!!! Könyörgöm!!! Még jó, hogy a 3-hoz nem jöttek BH meg Rev hosszúságú DLC-k!
60.
60.
markoci555
dolgozzanak még egy keletin, aztán hagyják már abba, mert ez is sorozatfos lesz
59.
59.
savior10
#58: Ja! Akkor bocsi. De attól még fasza lenn egy Angliás AC.
58.
58.
adam6751
#49: A Big Ben a 19. században épült. Én viszont a Viktoriánus korszakot szívesen látnám.
57.
57.
Adamknight
#52: Hát úgy látszik az ízlésünk teljesen más ezen a téren... Az Ac 1-et 3x pörgettem ki még anno, és én személy szerint a 3-ban Haythem egyéniségét/modorát és úgy alapjában véve az egész karaktert sokkal szerethetőbbnek találtam, mint Connort. http://24.media.tumblr.com/tumblr_me0gblrdVT1ru3ug4o1_1280.jpg

Én azt se bánnám, ha havonta jönnének új részek, amíg ilyen minőséget tudnak tartani :D. Ritka az olyan AAA cím, ami ennyire meg tud fogni. Egy távolkeleti résznek én is örülnék :). Manapság kevés olyan Pc-s game van, ami annyira le tud kötni mint 1-1 Ac.
56.
56.
lolman598
ha tudnának akkora újítást csinálni,mint ami anno a legelső AC és az AC2 között volt,akkor még el is tudnám fogadni az egészet innováció néven,de így...
szerintem az AC2 és a Brotherhood volt a legjobb a szériából,ezeket még a mai napig előveszem,és abszólút nem bánom meg,hogy megvettem megjelenéskor. A 2 anno olyan volt szerintem,mint egy csiszolatlan gyémánt,és a brotherhood volt az,ami már tényleg kiváló munka lett,szinte minden szempontból.Ha tudnának még ilyen hangulatú játékot csinálni,mint anno az itáliai játszóterünk volt,olyan karizmatikus egyénnel,mint Ezio,akkor még meg is érné megvenni.
55.
55.
donaukinder
54.
54.
RoLee-man
Miről beszéltek? Ilyet olvasok: Az ac végigjátszása 8 óra. Nekem 60 óra volt. És nem haltam meg. A 3-ban annyi mellékküldi van!!!! És ezek valamikor jobbak, mint a fő sztori. Akár Kid-kapitány kincse, hajós küldik, tanya küldik, stb...
53.
53.
RoLee-man
#49: Persze...Micheal Jackson meg a fodrászunk lenne!
49.
49.
savior10
Én egy 18. századi Nagy-Brittaniát várok ahol meglehetne mászni a Big Bent vagy a Buckingham palotát stb.
Találkoznánk Hasfelmetsző Jack-el akiről kiderülne,hogy assassin és a prostituáétak akiket megölt valójában temlomos besúgók voltak.
A fegyvereket és az eszközöket pedig Holmes és Watson biztosítaná.
Na ezen beszarnék.
48.
48.
Zombiekiller6
Pedig Ezio történetét imádtam, imádom.
47.
47.
Zombiekiller6
Szerintem már a 3-nál elfáradt a sorozat, nagyon unalmas volt, kivétel pár részletet. A négy már nem is érdekel és ez odáig fajult, hogy a rejtett pengék hangja is felb@sz!!!
46.
46.
rossitibi
#20: Egyetértek! Én is Egyiptomra szavaznék!
45.
45.
donaukinder
Attól, hogy később jön ki, nem biztos, hogy többet fejlesztik, pl. ez is amit fejlesztenek, most derült ki, hogy megy,és ha most is kezdték az min. 3 év fejlesztés.
43.
43.
RetecH
Ha kicsit nagyobb hangsúlyt kap az assassinok és a templomosok harca akkor szerintem nem lesz gond :)
egy ázsiai vagy egy egyiptomi ac tényleg jó lenne, egyébként a 2. részben van utalás egy egyiptomi assassinra aki megölte Cleopátrát :)
42.
42.
donaukinder
Ha a történetet kicsit ráncba szedik, és tõbb AC-s dolgot raknak bele, szerintem rohadt jó lesz
41.
41.
KőbányaKispest
#39: Egyszerűen nagyon szépen megfogalmaztad. Ugyanígy gondolom, a 4 egy rókabőr lesz, semmi más. Jaj de izgi a dzsungel, meg a hajókázás, de ez nem AC
40.
40.
NoRush
Nincs ezzel semmi gond. Ez legalább egy igényes játék. Nyugodtan jöhet évente, pláne, hogy szinte mindig máshol játszódik egy ízig vérig izgalmas történet.

Bár szerény véleményem szerint vissza kéne térni a keresztes lovagokhoz Altair idejében, gondolok itt az első AC-re. Nálam még mindig az az etalon.

Bár szögezzük le... AC3... hát... Connor meg az idegesítő indián hablatyolása miatt engem simán kikészített, szégyenfolt a sorozatra nézve, már csak sztori alapján is.

Mindenesetre ez a kalózos kirándulás ígéretesnek néz ki. Ha tudják hozni a színvonalat, akkor nem lesz az éves megjelenésekkel SEMMI baj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...