E3 2013: NFS: Rivals - rendőrösdi élesben

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 15.
  • Videó
Link másolása
A Need for Speed: Rivalsban egy részletgazdag nyitott világban száguldozhatunk, de nem csupán illegális versenyzőként, hanem a kopók színeiben is. Lássuk, milyen lesz a bűnüldözés 300 felett.

Még az E3-as puttonyunkból előhalásztunk egy-két Need for Speed: Rivals gameplayt, az elsőben a rendőrös mókát vehetjük hosszabban szemügyre, míg a másodikban egy Ferrari ámokfutását csodálhatunk meg a PS4-es változatban, Marcus Nilsson tolmácsolásában.

Ráadás: hivatalos EA-féle játékmenet:

30.
30.
csoki0619
#29: Hat ha teged ez szorakoztat akk orulok neki. Szandekosan nem szarnak neveztem, mert a szar az en szotaramban mast jelent, es attol h nekem ez nem tetszik es nem gondolom h a jo oreg NFS-bol ilyen csilli-villi akciojatekot kellene csinalni, attol meg sokaknak tetszik es persze azert van benne annyi munka, h nem szabad szarnak nevezni. Az uj Fast&Furious, na az egy SZAR!
29.
29.
shatterhand
#28: uncharted technikailag fejlodott, a tobbiben visszaesett elobb shooterra, aztan codos moziva. A gow meg inkabb dlc lett reszenkent. Minden NFS-nek adok eselyt de minimalis fejlodesen kivul semmi gond nincs veluk 2010 ota. Az elfogultsagon kivul nem tudom ertelmezni hogy mitol lenne szar. Jaszhato,kezreall, latvanyos es tanitani valo az autolog rendszeruk. De attol meg nem szar hogy a 2012es MW nem a 2005-sre hajaz. Vagy hogy evente jo. ki es nem ter vissza az underground fele pingalashoz.
28.
28.
csoki0619
#27: Kiveve h van egy izgalmas sztorijuk, mindegyik folyamatosan fejlodik vmiben, kidolgozottabb, es nem egy elcseszett tucat jatek, mint amilyen az NFS lett. Hogy ne essen felreertes az elobb az Uncharted, GOW es az ilyesfajta jatekokra gondoltam.
27.
27.
shatterhand
#25: cod,bf,killzone,moh,fifa,pes,nhl,nba,nfl,assassin creed, uncharted,halo,gears of war, god of war...
atyaisten mennyi játék ami jó szívvel is 80%ban ugyanaz minden részben

itt legalább annyi újítás szokott lenni mint azokban, csak ott kutya nem foglalkozik velük, mert a más város/környezet elfeledteti ezt
26.
26.
Dízel
tiszta hot pursuit. ami jó volt de még egyszer ugyan azt eladni egy kis kozmetikázgatással?!! pofátlan banda.
25.
25.
paradicsoma13
#7: NFS hot pursuit(új). Ja de az 2011-ben jelent meg; mit kell tenni? a válasz egyszerű: átnevezni és a grafikán újítani majd összemarketingeln ia sok újítást ami nem lesz a játékban és kész: NFS: Rivals
23.
23.
aordog
Itt még van idö finomítani, ez is fogyaszthato lesz!
Lehet utälni, lehet szeretni, de az NFS- t mindenki ismeri.
Ezt kevés jäték mondhatja el magärol!
Ärkäd vonalban ez nagyon ott van! Többen dicsérték a Blurt, szerintem nagyon gyenge. Fényorgia drogos embereknek, powerupok felvétele elmebetegeknek, a kocsik falhoz csapäsa szerencsétleneknek, drum& bass zene drogdilereknek. A Split- Second egy jo jäték armageddon kedvelöknek, pälyät memorizälni képtelen versenyzöknek, Hud kiíräst utälo PC/ konzol szeretöknek, omladozo pälyaszakaszt kedvelöknek.
A Grid 2 az jo jäték, de mäs iränyba menöknek. Szimuläciot tanulo vezetöknek, tartalmas kikapcsolodäst kedvelöknek, egy- két kompromiszumot elfogado driver vezetönek.
A Ride Racer nem jo, mert hol van a sorozatot kedvelöknek, drift- et szeretöknek...sehol.

Az NFS az NFS! A Criterion meg a best!:)
22.
22.
shatterhand
#12: miért menne parkolópályára? Attól,hogy 2millió ember nem veszi meg, 2millió másik meg igen. Igazából egy cég magasról leszarja,hogy xy embernek mi a fingja és mit vár. Ő adja a lóvét, a feladatot, ha besül majd leáll. nem úgy néz ki,hogy besül a NFS jelenleg.
21.
21.
vwxyz
Az első videóban nem is értem mit csinál az ipse. Tekereg össze-vissza, azt se tudja merre az előre, arról nem is beszélve, hogy azt el sem tudtam dönteni, hogy ő ennyire béna, vagy a játék ennyire írányíthatatlan-e? Nagy kaki, sajnállak titeket gyerekek, hogy ebbe a szar játékvilágba születtetek :)
És a fejlesztők is mi buták, el se hiszem, hogy nem látják a pontenciált egy értelmes és jól átgondolt autós játékban, hogy miért kell a gagyit adniuk évről évre ezt fel nem tudom fogni. A faszért nem akarják megrengetni a világot egy kurvajó autós játékkal??? És nem lenne nehéz valami jót összehozniuk szerintem, több játékban is láttunk már bejárható várost, vagy nagy terepet, láttunk már nagy "élő és lélegző" autó forgalmat, és olyan helyet is láttunk már a játékostörténelemben, hogy a lámpák ismerik a piros-sárga-zöld fényjelzést, és a forgalom is ennek megfelelően reagál. Szóval, hogy ennyire suták legyenek a játék készítéshez, az botrány. Szabad város, normális méretű forgalommal, lámpákkal, napszak váltakozással, és a zsaruk ésszerű felvonutlatása (max 3-5 zsaru egy üldőzés során).
Az igazi NFS még mindig a High Stakes, annál jobb nincs. Azt is elfogadnám, ha azt kidobnák jobb grafikai motorral, és jobb MI-vel, és kész. Az akkor fullos játék lenne, mindenki venné mint a cukrot :D
20.
20.
KőbányaKispest
19.
19.
kamgecam
Zúzós,fasza kis oldschool, game!
Jöhet!
El fog férni a Gran Turismo,és a DriveClub mellett.
18.
18.
UrbyG
#17: Mondjuk jogos. Pld. ma rakra ki a Gamekapocs fb. oldalára a San Andreas-hoz a GTA Vice City Stories modot, konkrétan jobban lázba hozott mint az egész E3... :D
17.
17.
Oldskoolgamer
#11: El is hiszem UrbyG. Nem véletlen soroltam ezeket. Jó kis erős Szim-Arcade középvonal. Igen a "Toytanic" komoly pálya volt a medencével és a 8-asos "vonalvezetéssel". :) De az ilyen igazi játékok mai viszonylatban már a múlté sajnos. Ma az ilyeneké a világ mint az M$,€A,Activi$ion, De nem baj mert nekünk még vannak olyanok mint a Bethesda,Codemasters,Valve,Bugbear Entertainment, Rockstar Games,Ubisoft.Crytek. Szóval kapja be az első három és most már az egész Xbox One csürhe.

16.
16.
ZemGanja
#14: teljesen egyet értek veled a most wanted (régi) óta nincs jó nfs :(
15.
15.
piskóta
#13: hoppá!!! most olvastam csak, hogy menesztettét őket
14.
14.
Dahaka18
Sajnos én sem tudok jobbat írni.Szebbnek szebb, de ennyi... Ugyan az, évek óta...:/ Hülye , aki megveszi...SZERINTEM !.
13.
13.
piskóta
a MoH W alkotóitól kérjenek segítséget, hogyan kell jó autós játékot készíteni, Ők értenek hozzá. SZERINTEM.
12.
12.
XuChi
Nfs mehetne már a parkolópályára. Ez a rész is egy nagy kalap kaki ahogy elnézem. 0 fizika 0 tartalom 0 minőség. Ez szégyen.

Miért kell ezt eröltetni évről évre???

Miért nem hoznak ki egy underground reboot-ot ?? Természetesen a Criterion-os fejlesztők MESSZE KERÜLJÉK EL!!!!
11.
11.
UrbyG
#10: Ezek mind jó játékok! :D Re-volt mekkora kedvencem volt! :D A Hajós pálya volt a legjobb! :D
10.
10.
Oldskoolgamer
#3: Játszál az első 5 NFS-el PC-n 95-től 2000-ig. Aztán a Test Drive Unlimited-el. Majd a Race Driver GRID-el és végül egy Driver San Franciscoval. Aztán olyan kis fejlesztők játékaival mint a Flatout 1, 2. Próbáld ki a Blur-t. Esetleg olyan fun címeket mint a Ridge Racer PSX-en vagy az Acclaim Re-voltja.. HOGY MEGTANULD MI FÁN TEREM A JÁTÉKFEJLESZTÉS..Ui: 1. Nem hazudtak.. 2. Ha szimulátorozni akarok "megpróbálom" talán a GTR-t és nem az ál szarokat mint a Shift.. (jaj hát ez is nfs ezer bocs)
9.
9.
paradicsoma13
2006 óta nincs normális NFS. és 2013 se lesz a jó NFS éve sajnos. Fénxkorában ez volt a legjobb autós játék széria: Underground, Underground 2, Most Wanted, Carbon. De azóta vége lehetne már mert ezzel csak magukat húzzák le a budin. egy pozitív van a NFS játékokon évek óta: grafika.De ma már ez se segít nekik. Jobb lenne kihagyni 2-3 évet, hogy valami új is legyen a játékban
8.
8.
shatterhand
Egyre jobb lesz. Mw es HP egybegyurva. Várós.
7.
7.
danez11
Mit műveltek az NFS-el könyörgöm!!!!!! Ez mi a szar? ............
6.
6.
mysterion
#3: Talán mert igaz mind a két állítás? ;)

Bár az tény, hogy ide ezeket hiába is írkálja bárki, épp tesznek rá az illetékesek magasról...
5.
5.
HipCross
#3: Te meg vak vagy, ha nem látod h ugyanazt adják el harmadszorra..0 újítással
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...