Blogajánló: Comic-Con a Gamekapcson

  • Írta: Scoo
  • 2013. július 22.
  • Hír
Link másolása
Vasárnap befejeződött az év egyik legnagyobb geek fesztiválja a Comic Con. Az esemény hatására komoly emberek öltöztek be valamelyik szuperhősnek, óriás robotok harcoltak szörnyekkel - lázba is hozta bloggereinket.

A legszebb az egészben, hogy ehhez nem is kell San Diegóba utaznotok, ugyanis mindegyik itt történt a Gamekapcson.

Bátor, Új világ: Természetesen ez a hét se maradhat el játékajánló nélkül. A Civilization V legújabb kiegészítőjét Joker606 veséz ki nekünk. „A játék kiegészítő újabb varázslatos és átalvatlan éjszakákat hozott el nekünk.”

Arcade vs szimulátor. Autóversenyzős játékok csatája:  Mi számít arcade játéknak, hol kezdődik az igazi szimuláció? Ezt a kérdést járja körbe FrankBlack. „Forza vs Gran Turismo vs Grid vs NFS. Ezek a játékok nem igazi szimulátorok.”

30 éves a NES: Sokunk régi kedvence, a NES idén lett harminc éves. Szinte már természetes, hogy erről az évfordulóról Norbiii is megemlékezik. Az idősebbeknek biztos összeszorul majd a szívük, de a fiataloknak is ajánlott a blog, mivel így legalább belekóstolhatnak abba milyen volt anno gamernek lenni. „A mai világban, mikor már HD tv-n futnak a játékok többsége, elég nehéz lehet sokaknak elképzelni, vagy beleélniük magukat pl: egy 25-30 éves NES játékba, pedig nagyszerű dolog volt.”

Comic-Con 2013 előzetes:  A Comic Con már nem csak egy amerikai rendezvény. A bejelentéseknek, beszélgetésnek hála ma már mind a gamer, mind a mozis világ érdekfeszítve várja minden évben. SLi megosztott velük pár érdekes hírt, kikerült képregény borítót, valamint számba vette, hogy mely panelek lesznek, illetve most már voltak, a legérdekesebbek.

Képregényhősök akkor és most:  A képregényhősök megunhatatlanok és bár rengeteg új igazságtevő születik, sokan már több évtizede velünk vannak. Yanez megmutatja nekünk mennyit változtak az évek során ezek a figurák. „Ifjabb koromban jómagam is sokat olvasgattam a képregényeket és feledhetetlen emlékeket köszönhetek nekik.”

LOGAN (Rozsomák) cosplayem: Van aki képregényt olvas és van aki bennük él. Hedzsooo legalábbis szinte együtt él kedvenc karakterével, Logannel. Olyannyira, hogy már tervezi a csontjait adamantium ötvözetre kicserélni. Mivel azonban nincs öngyógyító képessége, így egyelőre beérte egy cosplayel. „A cosplayes móka korábban is már szimpi volt számomra,bár eddig csak inkább Halloween alkalmából gyakorolgattam, próbálgattam."

Pacific Rim [Tűzgyűrű]:  Bár a Comic-Conon is számos robot volt látható, azonban egyik se volt több tonnás, toronyházméretű monstrum. Ha viszont arra lennél kíváncsi milyen az ha egy ilyen óriás egy hajóval csap pofán egy Godzilla méretű szörnyet, akkor szerencsédre elég lesz beülni a legközelebbi moziba. SLi elárulja neki hogyan tetszett a film. „A Pacific Rim pillanatok alatt beszippant, és szinte kisgyereknek érzi magát az ember, ahogy Guillermo Del Toro megvalósult geek-álmát nézi a vásznon.”

Ennyi volt az eheti blogajánló. A végére pedig egy apró trükk: a vízparton a legegyszerűbb beöltözni szuperhősnek. Fecskét felhúzni, piros törülközött a nyakba, naptejjel nagy S betűt a mellkasra és már lehet is fel alá rohangálni a parton. Jövő héten találkozunk!

12.
12.
Type R
NES!! Szép volt Norbi!;-) ès természetesen grat 4 everyone!
11.
11.
Yanez
#5: "...még nagyon kezdő vagyok blog írás terén.-pedig tök profin blogolsz!
9.
9.
metercsiken
Korrekt ajánló!
Persze ilyen felhozatallal nem nehéz! : )
Grat az említetteknek!
8.
8.
Scoo
#5: Hajrá, hajrá! Jöhetnek a blogok :)
5.
5.
FrankBlack
A blog ajánló ismét jó lett :) Mindenkinek grat, aki bekerült.

Nagyon örülök, hogy én is bekerültem. Nagy megtiszteltetés ez nekem. Főleg azért, mert én még nagyon kezdő vagyok blog írás terén. Még csak próbálkozom, és most kezdem el bontogatni a szárnyaimat. Az, hogy bekerültem az ajánlóba a sok régóta blogoló, profik közé, óriási inspiráció számomra, és azt jelzi, hogy talán tényleg érdemes ezzel a blogolással foglalkoznom…

Köszönöm, és grat még 1x mindenkinek, aki bekerült.
4.
4.
Yanez
Mindenkinek hatalmas grat! Es orulok, hogy en is bejutottam!
3.
3.
giga321
LoL, Nem is tudtam, hogy hétfő van XD. Nekem most egybefolynak a napok. Grat amúgy mindenkinek.
2.
2.
Norbiii
Gratulálok Scoonak, és azoknak akik bekerültek, mert MIND megérdemlitek, hiszen nagyszerű blogokat írtatok! Gratula Skacok, és nagyon szépen köszönöm, hogy ismét bekerülhettem, hatalmas megtiszteltetés. :)
1.
1.
EBR2000
Jó volt ez a hét! Grat azoknak akik bekerültek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...