Kimaradt pár effekt a PC-s Arkham Knightból

Link másolása
Elvégezte a szokásos méréseit a Digital Foundry az Arkham Knighton, és meglepő következtetésre jutottak. A játék PC-s változata amellett, hogy borzalmasan fut, még a látvány terén is alulmarad a konzolos verziókkal szemben.

A hét elején jelent meg az új Batman-játék, az Arkham Knight, melynek PC-s verziója borzalmasra sikerült. Géptől függetlenül szinte mindenkinél jelentkeztek teljesítményproblémák, és még erős PC-ken sem sikerült tartani a 60 fps-t 1080p-s felbontás mellett (főleg, hogy a játék hivatalosan csak 30 fps-re van maximalizálva). A helyzet súlyosságát jól mutatja, hogy nemrég a Warner leállította a PC-s változat árusítását.


Az újság alatt jól kivehető, hogy a PC-s változatból hiányzik a ma már alapnak számító SSAO.

A Digital Foundry összedobott egy gyors elemzést a steames verzióról, és meglepő eredményre jutottak: a játék nem csak teljesítményproblémákkal küzd, de látványban sem azt nyújtja, amit várnánk tőle. A PS4-es verzióval összehasonlítva kiderült, hogy több effekt is kimaradt a PC-s változatból. Olyan alapvető látványelemek hiányoznak, mint az SSAO, a mélységélesség vagy a bonyolultabb élsimítási módok. Emellett kivágták a látványos esőcseppeffekteket is, melyeket annyira csodáltunk a trailerekben.


Még egy laikus is könnyen kiszúrja az esőeffekt hiányát a Batmobilon.


Még nem tudni, mikor lesz újra elérhető a PC-s változat, de reméljük, megéri várni rá, és egy teljesen új verzió kerül majd fel a Steamre.

23.
23.
PGab
Mar korabban is elgondolkodtam, hogy inkabb konzolra szerezzem be, de ez a sok gond segit a dontesben...
Amugy a fust a kocsi korul pc-n jobb. Sot, az igazabol csak ott van, amit nem is ertek....
Amugy meg kicsit ciki ez a sok gond pc-vel, mert eleg reg fejlesztik es tavaly novemberben mar ki volt tuzve a datum, es mintha csak a penzugyi tervre hivatkozva toltak volna el a megjelenest kiadoi nyomasra. Akkor mindenki azzal vigasztalodott, hogy nem baj, legalabb fel evvel tobb ido jut a tokeletesitesre, bugirtasra, erre tessek...
22.
22.
barackostej
#19: A saját híreimet figyelem és moderálom, amikor kell, de nem tudok mindig mindenhol ott lenni.

De ha már moderálás: ne offolj! ;)
21.
21.
vmiki88
#1: Hát ha tudsz forráskódot átírni, akkor elkezdheted kijavítani magadnak a játékot. Vagy vársz, míg megoldják ezt.
20.
20.
vmiki88
#15: Ha haha hahaha HAHAHAHAHHA! HÁT EZ KURVA JÓ VOLT!
19.
19.
Báloszi
Érdekes, az elmúlt három napban nem lett moderálva semmi, pedig rendesen ment az "anyázás". Janez, Baritej Nyaraltok? Vagy mi van?
18.
18.
KeXxX
hahahaaa... :D And they said: "it will be better on PC" xDDDD
16.
16.
FekaFOB
Ugyan az történt mint a Mortal Kombat X-el. Azt is rögtön a megjelenés után patch-elni kellett, h pár bugot kiírtsanak és javítsanak a teljesítményen. Nos ez a teljesítmény javítás nem sokat hozott, ugyanúgy megmaradt a szar sebesség egyes pályákon. S attól tartok nem sok jóra számíthatunk itt se. S a legérdekesebb h ugyan az a kiadó áll a játék mögött. Ezek után kétszer is meg fogom gondolni vegyek-e warneres játékot, legyen az akármi...
15.
15.
skyzero
Ezek a mai pc-ék már most nem bírják a strapát mi lesz később?:(:D
14.
14.
DON GONDOCS
#5: Igen tisztában vagyok vele hogy minimum egy hét és helyre pofozzák meg van mivel játszani. Csak vártam nagyon ezt a játékot de igazad van 1 hetet demég 1 hónapot is várnék hogy kész legyen a játék. Én csak azért írtam mert van már elég hír arról hogy így meg úgy vállalhatatlan a pc-s kiadás, amit pont a rocksteadytől nem várnék.
13.
13.
Drazhar
#6: A "jó sokáig" azt meddig érted? Úgy érted max 1 évig? :D Mert a Syndicate kapcsán az emberek mintha elfelejtették volna a Unity-fiaskót, és külföldi oldalakat nézegetve az E3 alatt ott nyáladzottak a híreknél és megint ugyanúgy megrendelik majd....

Egyébként egyetértek a mondandóddal, leszámítva ezt a részt, mert sajnos a vásárlók nagy része mintha direkt állna be a f*sz rossz végére...
12.
12.
crytek
#6: Itt sok sok mindenki lehet a hibás: A WB, a rosckstady az iron galaxy studio aminek érthetetlen módon kiadták a pc-s port elkészítését. És érdekes modon egyik se vállalja magára.

Mondjuk azt mocskosul nem tudom feldolgozni hogy egy azaz 1 percet se volt egyik se képes tesztelni a pc-s verziót. Ilyen hogy lehetséges?? Akkor a büdös kukiért nem kérnek meg újságírókat rajongókat (persze aláírva mindenféle titoktartási szart) hogy teszteljék. Azok tuti ingyen és dalolva segítenének.

A pénz felvenni mindenki fel tudja gond nélkül ,de megdolgozni érte már büdös pedig nem is Magyarországról beszélünk.
Ez most nagyon szánalmas.
11.
11.
Benjago
Nagyon sajnálom hogy el lett cseszve a PC port, mert a játék maga irgalmatlan király lehet...
Én is várok még, de azt hiszem a következő Steam Sale-ig...
9.
9.
PaprikaJancsi
#2: Gyerekek egy kis humorérzék :)
7.
7.
Spectrum
#2: gratulálok, erre nagy szükség van :-(
6.
6.
azureknight0715
Nem akarok megint belemenni ebbe, de nem értem még mindig ezt hogy adhatták ki ezt így... A CD PROJEKT RED is elhalasztotta a witcher 3 megjelenését valszeg ilyen hibák miatt hogy megjelenéskor ne legyen ilyen és ugyan nem lett tökéletes de normális játszható formában adták ki. Ezt a Warner Bros leszarta és kiadták így. Emiatt jó sokáig meglesznek kövezve kb annyira mint az ubisoft a ac-vel. Örültem volna ha ezt a kiadót is sikeresen mondhatnánk azt hogy elérte a Kojima szintet de így soha nem fogják vele egy kalapban emlegetni. Így ez az érem ebben az évben még csak a cd projekt rednek sikerült elérnie.Remélem miharabb orvosolják ezt.
5.
5.
dcba
#1: Egy tippet tudok adni, vard ki amig a jatek vegleges allapotba fog kerulni es akkor lehet nem lesznek teljesitmeny beli gondjaid. Par het mulva sztem meg lesz a jatek, addig meg nem hiszem, h nincs mas amivel jatszhatnal.
3.
3.
simi
tényleg azt hitték, hogy ez senkinek nem tűnik majd fel? Oké hogy határidő hajtja őket, de akkor eltolják a pc-s kiadást két-három héttel, és cserébe feloldanak egy batman skint például.
2.
2.
simon 555
#PCMasterRace

(bocsi, nem hagyhattam ki)
1.
1.
DON GONDOCS
Oké tudjuk, továbbléphetnénk már. Esetleg jöhetnek a további tippek a normális futtatáshoz. A witcher 3-hoz egész jókat találtam, hogy az minimum konfig alatti gépen is zökkenőmentesen fusson.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...