Megérkezett a Deadpool trailere

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 5.
  • Cooltúra
Link másolása
A nagy gamescomozás közepette se feledkezzünk meg a közelgő mozifilmekről, annál is inkább, hiszen megjött a Deadpool-film első előzetese. A Marvel buggyant karaktere ezúttal is hozza a formáját.

A Deadpoolban nem kell nagyítóval keresni az altesti poénokat és az erőszakot, a februárban érkező mozifilmben jut nekünk mindenből. Bevalljuk, kicsit aggódtunk amiatt, hogy Ryan Reynolds alakítja a nagyszájú karaktert, de az első előzetes alapján nincs okunk panaszra.

15.
15.
BrockSamson
A tortenet remelhetoleg olyan lesz majd, mint a Gerry Duggan fele sorozat es hanyagoljak a Daniel Way fele random vonalat.
14.
14.
giga321
Kolosszus sokkal jobban képregényhűűb itt mint az X-Menben jól látom?
Remek Trailer lett és simán adja a Deadpool hangulatot. Reynoldsnak nagy Respect, hogy végig kitartott a film elkészítésében és többnyire neki köszönhetjük, hogy R-es korhatáros lesz.
BTW, nekem a játék nagyon bejött anno, de nem hiszem, hogy ennyire beteg lesz a film. De várom már úristen. És igen: I'm touching myself tonight.
13.
13.
#8: Kolosszus az Xmenből? Jól érzékelem? :D
12.
12.
keiji maeda
a film jónak ígérkezik , a játék meg szörnyen gyengére sikerült sajnos , sokkal jobbat vártam anno, a lényeg hogy Ryan Reynolds maradt és ennek nagyon örülök :)
9.
9.
br1Koo
Nekem nem adta át deadpool-t ez a videó, főleg nem ezzel a DMX számmal. Reméljük a filmben tényleg lesz olyan retardált barom mint a játékban volt, bár nem reménykedek.
8.
8.
Harkat
Kolosszus!!! Jeeee. Csak miatta megnézem ezt a filmet moziba. :D
6.
6.
look like an avocodo had sex with an older avocado xD xD
3.
3.
Gaboo77
Húúúú de elkapták! Ez tökéletes! Egyre jobbak a Marvel filmek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...