Strafe - akcióban a húsz évet késett shooter

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 6.
  • Videó
Link másolása
A Pixel Titans a '90-es évek legnagyobb shooter címei előtt igyekszik tisztelegni első, a Kickstarteren sikeresen kampányolt játékával, a Strafe-fel, amiből most 20 percnyi látnivalót tudunk mutatni nektek.

Bár a júniust már réges-régen magunk mögött hagytuk, az akkora ígért Strafe végleges változatára mégis ugyanolyan lelkesen várunk. A Pixel Titans ugyanis szépen csendben megfeledkezett a játék korábban beígért nyári premierjéről, így egyelőre nem tudni, végül mikor mutatkozik be a '90-es évekből napjainkba csöppent pixel-shooter.

A legújabb húszperces ízelítő gyakorlatilag mindent bemutat, amit tudni érdemes a játékról. Egy dolgot talán mégse: a játék kizárólag PC-re jelenik meg, Oculus Rift-támogatással.

4.
4.
latis666
Itt tényleg az a kérdés hogy minek akarna ezzel bárki játszani?
3.
3.
sajttaller
És ezt kinek készítik? Ha ilyen játékra vágyom, akkor inkább venném elő valamelyik régi játékot, mintsem, hogy rakat pénzt fizessek ezért az utángyártott valamiért... ( ha 5 dollár alatt lesz az ára, akkor bocs)
2.
2.
user101
A zombiek -sajnos- még mindig nem mentek ki a "divatból". Ez meg inkább minimál design / low poly. Ha pixelest akarsz akkor arra is van egy temérdek igazán mókás játék... :) Nekem mondjuk nagyítóval keresve sem igazán jön át sem a doom, wolf, quake hangulat, életérzés, design... bármi. De amúgy értem a szándékot... minén jobban meglovagolni a retro őrületet! :D Ha igazán remek tisztelgést, emléket akarsz a doom-al kapcsolatban, egy méltó utódot, akkor nézd meg amit az id összehozott... doom-címmel ! :DDD
1.
1.
Ecneb
A zombik után ez a pixeles stílus lesz az új "divat"?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...