SGF 2022: Futottak még a Capcom Showcase műsorában

  • Írta: RangerFox
  • 2022. június 14.
  • Rendezvény
Link másolása
Minden kimaradt bejelentés és videó egy helyen. Többek között szó volt a Monster Hunter Rise: Sunbreak, a Resident Evil Re:Verse és az Exoprimal játékokról is.

Ugyan már írtunk arról, hogy újabb részletek derültek ki a Resident Evil 4 remake-jéről, hogy bejelentették a Resident Evil: Village első sztorialapú DLC-jét, és hogy megjelent a Resident Evil 7, a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3 next-gen frissítése, ezeken felül viszont további érdekességekről is szó volt a Capcom Showcase alatt, amelyekről itt olvashattok.

Resident Evil Re:Verse 

Eredetileg a Resident Evil: Village megjelenésével egy időben kellett volna megjelennie a Resident Evil Re:Verse-nek, mely egy hatfős PvP-multiplayer játék, ahol a széria ikonikus szereplői bőrébe bújva vehetjük fel a harcot más játékosok ellen. A Capcom bejelentette, hogy a játék október 28-án fog megjelenni PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X és S konzolokra, valamint PC-re.

Monster Hunter Rise: Sunbreak

A Sunbreak egy masszív kiegészítő a tavaly megjelent Monster Hunter Rise játékhoz, mely június 30-án fog megjelenni Switchre és PC-re. A bemutató során újabb gameplay felvételeket láthattunk, illetve megtudhattuk, hogy a Daimyo Hermitaur, Espinas, Gore Magala és Pyre Rakna Kadaki szörnyek is visszatérnek. Továbbá bejelentették, hogy a játékhoz június 14-én érkezik egy demó, amiben mindenki kipróbálhatja a kiegészítőt megjelenés előtt. Egy augusztusi ingyenes frissítésben Lucent Naragacuga is belekerül a játékba, ősszel és télen pedig további ingyenes tartalmak érkeznek hozzá.


Exoprimal

Külön szekciót kapott a rendezvény alatt az Exoprimal, a Capcom új, kooperatív akció-RPG-je, melyben fegyveres páncélba bújva vehetjük fel a harcot dinoszauruszok egész garmadája ellen. Ugyan sok részletet nem tudhattunk meg a játékról, egy kibővített gameplay felvétellel azért gazdagabbak lettünk. Az anyag valamikor 2023-ban fog megjelenni PC-re, továbbá PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, valamint Xbox Series X és S konzolokra.

Végezetül a kiadó megosztotta a rajongókkal, hogy a Street Fighter 6-tal kapcsolatban még idén jelentkezni fog újabb információkkal, illetve a Dragon's Dogma tizedik évfordulója alkalmából egy digitális eseményt fog tartani június 16-án.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
zsocc-nrg
Szerintem a Deep Down-ról már nem fogunk hallani ebben az életben... de pl. örültem volna egy új Lost Planet-nek, Duck Tales 2 Remastered-nek, Asura's Wrath PC-s portnak is. Jó cuccok a Resi-k meg a Monster Hunter-ek de a régebbi sorozataikat se felejtsék el.
1.
1.
Shao Kahn
Engem érdekelne az Exoprimal, de nem tudom hogy működik benne ez a kooperatívság, single player nincs benne egyáltalán? Nekem úgy kéne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...