Megújult az Xbox Home felülete

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 27.
  • Hír
Link másolása
A változás a napokban minden konzolra megérkezik majd, azonban fokozatosan vezetik azt be, így nem mindenkinél egyszerre fog megváltozni a felület, egy kis türelem kell hozzá.

Tegnap jelentették be a hivatalos oldalukon, hogy az Xbox-konzolok kezdőlapja ráncfelvarráson esik át. A változások minden Xbox One és Xbox Series X/S konzolt érintenek, azonban regionálisan lehetnek eltérések az élesítés időpontját illetően, akár több hét differenciával is számolhatnak az egyes felhasználók.

Az első szembetűnő változás, hogy sokkal több szabad hely lesz a képernyőn az egyedi háttérképünknek. A saját alkalmazásaink, a Microsoft Store, a Game Pass, a keresés és a beállítások a képernyő tetejére, míg a legutóbb játszott játékaink és egyéb alkalmazásaink az aljára kerülnek.

Beállíthatóvá válik, hogy a háttér a kiválasztott játékhoz idomuljon, de a játékaink alapján egy számunkra összeállított listát is tud készíteni a felület abból, ami érdekelhet minket. Emellett kitűzhetjük majd kedvenc játékainkat és a gyakran használt alkalmazásokat is, de átláthatóbbá válik, hogy a barátaink éppen mit csinálnak, mivel játszanak.

A változásokat eredetileg az Xbox Insider program résztvevői tapasztalhatták meg, most azonban már a szélesebb játékos tábor számára is elérhetővé válnak. Az változtatás központilag megy végbe, a mi részünkről nincs szükség semmire.

4.
4.
Sz0ty1
A jelenlegi felület borzalmas, ez egyértelmű. Jó magyar hozzáállás szerint "mindig van lejjebb" alapon gondolkodtam. De abban reménykedem, hogy a mostaninál csak jobb lehet.
3.
3.
FURY380
#2: ne rinyálj, psen még ennyi lehetőséged sincs. ps5 minden tekintetben visszalépés ps4hez képest. pl dinamikus témák
2.
2.
crytek
Sose lesz ez egyénileg szerkeszthető, hogy csak az legyen kint a dashboardon amit én akarok ...mindegy ez van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...