A Sony törli a X-integrációt a PlayStation konzolokról

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 7.
  • Biznisz
Link másolása
A változás hétfőtől lép életbe, onnantól kezdve nem tudunk majd közvetlenül a konzolunkról megosztani videós és képi tartalmakat sem a közösségi platformon. A Sony egyelőre nem részletezte a döntés okát.

Hivatalos bejelentés még nem történt, viszont több felhasználó is találkozott a felugró üzenettel, miszerint november 13-tól megszűnik az X/Twitter integrációja a PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolok esetében.

Nem egyedi esetről van szó, a Microsoft még a tavasszal lépte meg ugyanezt, akkor az API-díj megfizetése volt a vita tárgya, amit a Microsoft nem volt hajlandó megfizetni Elon Musk közösségi oldalának. Nem kizárt, hogy hasonló okok állnak a Sony döntése mögött is, biztosat viszont csak a hivatalos közlemény alapján lehet majd mondani a dologról.

7.
7.
delphijos
#6: Pont erre gondoltam én is. Lehordani valakit ilyen hosszan azért mert nem a témához szól értelmesen. Erős kapufa.

Amúgy meg az eredeti kommentelő ugyan nem volt túl keresztényi a stílussal, abban igenis igaza van, hogy ennyi cikkmennyiség mellett sok a hiba, amit tök könnyen lehetne orvosolni ha legalább egy másik szerkesztő elolvasná. És igenis van különbség aközött hogy én 234. senki tagként hibát vétek a kommentben, vagy hogy egy CIKK hogy kerül ki. Azért ne az legyen már a ciki / gáz hogy az ember egy cikkben nem vár helyesírási hibát. Persze ez nem csak a gamekapocsra igaz természetesen. A netes híroldalak cikkjeiben is hemzsegnek a hibák.
6.
6.
csongor1996
#3: Ennek a négy bekezdésnyi szövegnek aztán tényleg sok köze volt a témához :D
5.
5.
silkgoat
#2: A targy ragja a "t"...kimaradt csak szolok :D
Es nezd apa ekezetek nerkul irok. Most duhos vagy? :D
4.
4.
DragonBleacPiece
#2: irritáló de nagyon hogy más munkáját becsmérled.. miközben pár szót sem tudsz normálisan leírni
3.
3.
cobrausa24
#2: Most nem azért, de az olyan hozzászólásoknak, mint a tiéd, annak mi az értelme? Hogy érinti a témát? Hogyan ad építő jellegű kritikát? Hogyan segít elemezni egy témakört? Lehet bármi más, ami most nem jutott az eszembe.

Nem tudsz értelmezni egy szót azért, mert azt valaki egybe írta vagy éppen külön? Nem jut el az értelem szintjéig, hogy mi lenne a jelentése és ide kell nyomni kommentbe, hogy lássa mindenki, hogy képtelen vagy ennek hiányában nem csak a szót, de lehet, hogy a mondatot, de talán az egész cikket értelmezned, mert a cikk írója elvétett egy plusz szóközt?
Mert te ugye nem hibázol igaz, nálad nem fordulnak elő véletlenek, ugye? Tök mindegy, ne kezd el azt mondani, hogy "de hát ez egy cikk, miért ír ide ilyen", mert hasonlóképpen kellene ezt a kérdést is feltenni olyanok számára, akik biológiai helyesírási ellenőrzőként jöttek az oldalra írogatni, mert már elfogyott a játékuk estére.

Egyébként most, hogy visszatértél az iskolából és kijavítottad a gyerekek magyar nyelvtan dolgozatát vagy beadandóikat, és benned van a lendület, ugorj neki a te saját mondatodnak még egyszer, ugyanis van benne hiba, kedves univerzum tökéletessége! Arról nem beszélsz ugye? Abba nem kötsz bele ugye? Más szemében megtalálod a szálkát, magadéban a gerendát sem, úgy látszik.

(Nem vagyok moderátor, de amikor ilyen pitiáner dolgok mennek a komment szekcióban valami értelmes hozzászólás helyett az már nagyon kiakasztó tud lenni, de tényleg.)
2.
2.
szinkron
Miért kell olyan ember alkalmazni írásra, aki nem tudja, hogy az ugyanezt szó egybe írandó?
1.
1.
csongor1996
Musk nagyon jól tolja. Az X (formerly known as Twitter) meg még mindig vicces :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...