Princess Peach: Showtime! - a hercegnő négy képességéről hullt le a lepel

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 15.
  • Videó
Link másolása
Már nindzsaként, muskétásként, cowboyként és szakácsként is láthattuk a hercegnőt, ám a Princess Peach: Showtime! legújabb előzetese négy új képességet is bemutat. Peach remekül lopakodik, korcsolyázik, de robottá és hableánnyá is átalakulhat.

Nem titok, hogy a márciusban érkező játék nagy hangsúlyt fektet a hercegnő különböző átalakulásaira, és úgy tűnik van még néhány trükk Peach tarsolyában, amit a kalandja során használni fog. A hercegnő besurranó tolvajjá transzformálódhat, amikor halkan az ellenség mögé kell lopakodnia, és ehhez néhány ütős szerkentyűt is bevethet.

A korcsolyázó-formában ugorhat, pöröghet az ellenség körül, eszeveszett sebességgel, ha éppen jég hátára kerül. A sellőként pedig fejtörőket abszolválhat, énekhangjával új utakat nyithat meg, de még a halrajokat is képes irányítani. Végül, a Mighty Peach egy szuper harci robottá teszi őt, ami energiafegyverekkel, repüléssel bővíti a repertoárját, de egy ponton megragadhatjuk és messzire hajíthatjuk az ellenséget.

A Princess Peach: Showtime! március 22-én jelenik meg kizárólag Nintendo Switchre. Stílusos pink JoyCont is vásárolhatunk hozzá, ha szeretnénk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...