A trilógia veteránjai dolgoznak a Mass Effect új részén

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 26.
  • Hír
Link másolása
A rajongók megnyugodhatnak, hiszen az első három Mass Effect veteránjai irányítják a következő rész fejlesztését is - ezt maga a projektfelelős, Michael Gamble árulta el egy X-posztban. Jó kezekben van a BioWare szerepjátéka.

Hosszú idő telt el a Mass Effect-trilógia óta, és bár a sorozat rajongótábora továbbra is hatalmas, sokan elpártoltak tőle, ami nagyrészt a Mass Effect: Andromeda gyér minőségének köszönhető. A régi rajongókat viszont vigasztalhatja a tudat, hogy a következő fő rész fejlesztését olyan veteránok irányítják, akik már régóta dolgoznak a frencsájzon.

Michael Gamble - az ötödik rész projektvezetője -, az X-en válaszolt egy ezzel kapcsolatos kérdésre. A fejlesztőcsapat kulcsfontosságú pozícióit egytől-egyig az eredeti Mass Effect-trilógia veteránjai töltik be. Pontosabban az ügyvezető producer, a művészeti vezető, a kreatív igazgató és a játék rendezője közülük kerül ki.

Nem ez az első alkalom, hogy hasonló kijelentéseket kapunk Gamble-től. Derek Watts művészeti igazgató, Brenon Holmes producer és Parrish Ley kreatív igazgató kilétét már 2020-ban megerősítette a projekt vezetője.

Az év elején felreppent jelentések szerint a következő Mass Effect gyártás előtti fázisban jár. Az Unreal Engine 5-re épülő sci-fi RPG nem lesz nyitott világú, és valószínűleg csak 2029-ben jelenik meg. A munkálatokat nem érintették túlzottan az EA legutóbbi leépítései.

2.
2.
Kamukaze
Azt még meg is köll élni
1.
1.
xanatos0911
2029 xd Persze, jo munkahoz ido kell, de bakker az meg 5 ev, ha 2029 vegen jelenik meg akkor majdnem 6.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...