Brit toplista: középszerű nyitányt produkált az új South Park-játék

  • Írta: szlav
  • 2024. április 1.
  • Toplista
Link másolása
Egyetlen új befutó volt csak a brit dobozos eladási lista Top 10-es mezőnyében, ám ez a cím is csak a dobogó harmadik fokát kapta el. Erősödött viszont néhány régebbi nagy kedvenc a kasszáknál!

3D-re kapcsolt és zsánert váltott az új South Park-játék, a Snow Day!, ez azonban mégsem volt elég ahhoz, hogy elnyerje a brit toplista aranyát egy amúgy igen eseménytelen héten. A coloradói iskolások csak a lista harmadik helyét érték el a megjelenés hetében, lenyomta őket a mindig népszerű EA Sports FC 24 és a Hogwarts Legacy is. A South Park: Snow Day! egyébként PS5-ön a legnépszerűbb, innen származik az eladások 58%-a, míg Nintendo Switchről 24%, Xbox Series X/S-ről pedig 17%. A PC-s verzió nem kapott dobozos kiadást.

A fentieket leszámítva egyébként jóformán papírforma szerint zárult a hét, a lista megszokott résztvevői képviseltetik magukat, ám érdekesség, hogy a 9. helyre felkúszott az It Takes Two. A Hazelight kiváló kooperatív játéka már több mint 16 millió példányban kelt el világszerte, a további sikereinek pedig csak gratulálni tudunk.

1. EA Sports FC 24
2. Hogwarts Legacy
3. South Park: Snow Day!
4. Princess Peach: Showtime!
5. Dragon's Dogma II
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Helldivers II
8. Prince of Persia: The Lost Crown
9. It Takes Two
10. Super Mario Bros. Wonder

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...