Baldur’s Gate III - hivatalos modszerkesztővel jön a legújabb frissítés

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 18.
  • Hír
Link másolása
Sajnos a Larian nem készít fizetős bővítményeket a tavalyi év egyik legjobb szerepjátékához, ám a rajongók kézbe vehetik az ügyet, hiszen a Patch 7 a továbbfejlesztett gonosz-befejezések mellett a hivatalos modeszközöket is a közösség elé tárja.

Hiába is várunk sztori DLC-ket a Baldur's Gate III-hoz, a Larian hivatalosan is befejezettnek tekinti a szerepjátékot, és a jelek szerint a D&D-címeket is parkolópályára tette egy ideig. Viszont a közelgő javításban érkezik a modszerkesztő, amivel a tehetséges rajongók elkészíthetik saját műveiket a közösség legnagyobb örömére.

A fejlesztők szerint a kézhez kapott modeszközökkel megváltoztathatjuk a látványelemeket, az animációkat, a hangokat, a statisztikákat és sok minden más is - akár furcsa rémálmok birodalmává alakítva a játékot. Emellett nem hiányoznak majd a kötelező hibajavítások sem.

A Patch 7 emellett még sötétebb befejezéseket ad hozzá a kampányhoz, még akkor is, ha nem a The Dark Urge szerepét öltjük magunkra. Mindezek mellé vadiúj átvezetők is járnak, nem beszélve az új zenékről sem Borislav Slavov komponálásban (aki már BAFTA-díjat is kapott a teljesítményéért).

A javítás még nem rendelkezik pontos dátummal, de PC-n zárt bétatesztnek vetik alá a foltot hamarosan. A következő hetekben további részletekkel áll elő a Larian. Ami pedig a csapat következő projektjeit illeti - bizony kettő van -, egyik sem alapul népszerű licencen, saját IP-ken dolgoznak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...