Közeleg a V Rising végleges változata

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 18.
  • Videó
Link másolása
Már nem kell sokat aludni a Stunlock Studios vámpíros akció-RPG-jének premierjéig, a fejlesztők pedig teletömik friss tartalmakkal az 1.0-ás verziót. Mortium romjaiba belépve leszámoltunk a zsarnok Draculával is.

A nyitott világú szerepjátékban egy hosszú álomból felébredt vámpírt irányítunk, ám a világban bizony kevesen emlékeznek a vérszívókra. Pedig nem volt mindig így! Miközben vérre vadászunk, fenséges kastélyokat építhetünk fel, míg a sztori során szembeszállhatunk Draculával is, aki a trónja visszaszerzésén ügyködik. Mortium egykoron egy hatalmas vámpír-civilizáció szíve volt, de most romokban hever, és hemzseg a zsarnok vámpírúr kultikus maradványaitól.

Rengeteg talpnyalóval számolunk le a történet során, akik uruk feltámasztásán ügyködnek sötét rituálék keretein belül, majd a végső leszámolásként összeakasztjuk a bajuszt magával, Draculával is.

Az 1.0-ás változat május 8-án érkezik PC-n, ami az új tartalmakat illeti, kapunk egy endgame zónát - a már említett Mortium romjait -, számos új ellenségtípussal és V Blood főellenségekkel csaphatunk össze. Új fegyverek, felszerelések és mágikus fejlesztések várnak ránk, ahogy a kastélyunkat is új eszközökkel dekorálhatjuk ki. Élesedik a natív gamepad-támogatás, illetve számos optimalizáción és vizuális fejlesztésen esik át a build.

A PlayStation 5-ös verzió még nem kapott dátumot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...