A Sega hamarosan bejelenti az új Daytona játékot?

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 4.
  • Pletyka
Link másolása
Még a kilencvenes évek elején a Sega pofás sikert ért el a Daytona USA nevezetű játéktermi versenyjátékkal, majd 2001-ben még Dreamcasten hódított a népszerű arcade frencsájz utolsó darabja. A vállalat frissen kiadott videója azt sugallja nekünk, hogy érkezik a folytatás, a jelek szerint letölthető formában.

A Sega közzétett egy videót, mely ugyan semmilyen konkrét bejelentéssel nem szolgál, de azt sugallja nekünk, hogy hamarosan lerántja a leplet az új Dayton USA címről, mely ezúttal digitális formában lát napvilágot. Legalábbis erre következtethetünk a "Rolling Start" kifejezésből, mely az ikonikus Daytonára utal.

Gyanúnkat szintén megerősíti az a tény, hogy az ausztrál korhatárbesorolásért felelős bizottság értékelte a Daytona USA címet, mely Xbox Live-on látja meg a napvilágot, s nagy valószínőséggel a PSN-es változat sem várat sokáig magára. Toshihiro Nagoshi nevével fémjelzett játék tíz év múltán hallatna magáról újfent - ez remek lenne!

3.
3.
Vendu
El vagyunk árasztva versenyzős játékokkal.
2.
2.
Darox
A kis bolyhos nyuszi viszont nagyon aranyos.
1.
1.
Darox
Remek, csak amerikából lehet jelentkezni a versenyre. Még mielött elolvastam volna a cikket meg néztem a videót és instant beugrott a cím. Úgy szeretem amikor valami tök egyszerű feladvány van és csomó tuti dolgot lehetne nyerni, de neeeeem nyerhetek mert nem vagyok amerikai... (Magyarországi [és pár külföldi] nyereményjátékokon a legalább 30 próbálkozásból nem nyertem...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...