Így legyél megállíthatatlan a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobylban

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 6.
  • Videó
Link másolása
Egy rövid, de annál velősebb videót osztott meg a GSC Game World a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobylról, amelyből kiderült, mi az ellenszer a fáradság ellen. Spoiler: egy doboz energiaital!

A megfáradt, dülöngélő játékost pár másodperc alatt felfrissít egy doboz NON STOP energiaital a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobylban. A fejlesztők egy pár másodperces gameplay videóval adták tudtunkra, hogy a lövölde köszöni szépen, jól van. Ne számítsatok eget rengető bemutatóra, de mégis üdítő látni az anyagot mozgásban.

A játékot 2023-ra halasztották, sajnos konkrét dátummal még nem szolgálhatunk.

5.
5.
Grabowsky30+
#4: Azért én ezt nem mondanám! Akkoriban mikor az első stalker megjelent hemzsegett a bugoktól, a fele nem volt benne amit ígértek, de rengeteg olyan dolog volt benne ami nem volt megszokott a kor fps játékaiban, pl változó napszakok és időjárás és ezekre reagáló ellenfelek. Az ellenfelek intelligenciája akkoriban kimagaslóan életszerűbb volt mint bármi másnak. Akkoriban nem volt még divat, hogy szerepjátékos elemek legyenek egy fps játékban. Az az atmoszféra amit árasztott magából az a játék az fantasztikus volt. Nem egy agyon skript-elt csőjáték volt ami szintén nem volt jellemző a megjelenéskor. Nyilván helyén kell kezelni, de voltak benne olyan előre mutató elemek amik akkoriban (2007) még nem voltak jellemzőek. A Megvalósításba csúsztak hibák, de nekem akkor nagyon nagy élmény volt játszani vele. Bár én már vártam akkor pár éve, hogy végre megjelenjen az is csúszott pár évet.
4.
4.
Br1sk
Stalker 1 a legtúlértékeltebb játék ami valaha létezett. Ez meg teljesen nyilvánvaló milyen állapotban fog megjelenni. A hype miatt viszont jól bekeresnek mag ezen is.
3.
3.
Kamukaze
Felesleges videó/buta és félrevezető(felcsigázó) címmel. Az újabban felkerülő cikkek, nyelvatni és afogalmazási hibáiról már nem is beszélve. Kezd eléggé esni a színvonal.
2.
2.
markoci555
at times like this, i like to quench my thirst with a delicious Wolf Cola

de mi ez bakker ,nagy akciózásra számítottam, de ha már a kaland utáni megfáradt szereplőt mutatják, akkor legalább adjanak infót milyen statok vannak és mit befolyásol az ital stb... ennek így sok értelme volt
1.
1.
crytek
Ez na letettek UE5-ről? Azt visszaálltak az UE3-ra? Kb ahogy ez kinéz a korábbihoz képest gyötrelem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...