Négy hét után lelökheti trónjáról a rózsaszín habcsókot a Kék Bogár

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Miután négy hétvégén át uralta a kasszák bevételeit, a Barbie a második helyre szorulhat vissza, mivel a DC szuperhősfilmje, a Kék bogár átveheti a vezető helyet.

A DC Extended Universe nem lacafacázik, számítások szerint a Blue Beetle 25-27 millió dolláros premierrel számol Észak-Amerikában ezen a hétvégén. Pénteken már megalapozta a sikerét, az első napon több, mint 10 millió dollárt keresett. Azt még nem tudni, hogy a közelgő hurrikán milyen hatással van a film fő piacának számító Los Angelesben és a térség más részein elért bevételekre. 

A számok mellett Ángel Manuel Soto Blue Beetle című filmje azért is különleges, mert ez Hollywood első élőszereplős szuperhősfilmje, ami egy latin főszereplő köré épül.

A Barbie az ötödik hétvégéjén 20-21 millió dolláros vagy annál is nagyobb bevételt vár Észak-Amerikában, a harmadik helyen pedig Christopher Nolan Oppenheimer című filmje következik 11 millió dollárral. Ez utóbbi a hétvégén újabb jelentős mérföldkőhöz érkezik, amikor globálisan átlépi a 700 millió dolláros határt, és ezzel Nolan eddigi negyedik legnagyobb bevételű filmje lesz.

Várjuk az összesített, frissebb információkat! 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...