Óda a horrorhoz, Capcom módra

  • Írta: JesusHun
  • 17 órája
  • Érdekesség
Link másolása
Speciális live action videóval jelentkezett a Capcom, amiben a közel 30 éves múlttal rendelkező Resident Evil-szériát ünnepli, a montázs mellett pedig masszív leárazásokat is tart a halloween közeledtével.

A Resident Evil 1996-os első megjelenése óta rengeteg ember osztozhatott a borzongásban, a 8 számozott epizód és a számos spin-off generációkat szögezett a tévék/monitorok elé, és ijesztgette őket sétáló élőhalottjaival. Ennek apropóján szeretett volna most a Capcom kedveskedni a 160 millió játékosának – a videó végén feltűntetett számok szerint eddig ennyi eladott példánnyal büszkélkedhetnek –, és remélik mindenki boldogan (vagy félve) gondol vissza a Resident Evil-szériával töltött idejére.

A Capcom Halloween Sale részeként most limitált ideig akár 75% kedvezménnyel csaphattok le egyes Resident Evil-játékokra a PlayStation és az Xbox digitális boltjaiban, így ha pont a leértékelt részek hiányoznak, most ez megfelelő alkalom lehet pótolni őket.

3.
3.
Nothing
#1: Milyen érzés?
2.
2.
JesusHun
#1: A videó alatti linkjükön ezt a kettőt adták meg (PS, Xbox), és bár Steam-en is fut ez a Capcom Halloween Sale, ránézésre nem nagyon erőltették meg magukat Resi leárazások terén.
1.
1.
Kamukaze
Lehet hogy én olvastam valamit rosszul, de a PC tulajok le vannak kaksizva?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...