Nintendo Playtest - egyesek nem tudták értelmezni a titoktartás szót

Link másolása
Néhány játékos különböző platformokon kezdte streamelni a Nintendo Switch Online Playtest-jét, annak ellenére, hogy a japán cég kifejezetten tiltotta felhasználói feltételeiben bármilyen információ nyilvánosságra hozatalát.

Nintendo új online szolgáltatásának tesztjére két hete lehetett jelentkezni – sajnos nálunk nem volt lehetőség csatlakozni –, viszont az egyik legfontosabb feltétele a teljes titoktartás volt. Az első nap tanulsága szerint egyeseknek ez túl nagy kérés volt, YouTube-on és Kicken többen is elkezdték sugározni a tesztben szereplő dolgokat, amiket a Nintendo gyorsan el is távolíttatott a videó/streamingszolgáltatók platformjáról.

A baj viszont már megtörtént, a videóanyagokból klipek és képek formájában a közösségi médiában már terjednek tovább az "illegális" matériák, ezek alapján pedig részben körvonalazódni látszik mit is teszteltet pontosan a japán konzolgyártó a szerencsés kiválasztottakkal. A héten korábban már előkerült pár screenshot és némi infó, ami arra enged következtetni, hogy a Nintendo egy Minecraft szerű MMO-t készül piacra dobni, amiben a játékosoknak egy hatalmas bolygón kell majd kiépíteniük közös erővel egy összefüggő hálózatrendszert.

A különválasztott játékterekben a minél magasabbra helyezett jeladó segítségével egyre szélesebb területen lehet a fejlesztéseket elősegíteni, ez pedig mindaddig folytatódik, amíg a bolygórészlet teljesen el nem éri a maximális kiépítettséget. A Dev Core-nak nevezett központi részen összegyűlhetnek a játékosok, társaloghatnak, fejleszthetik karaktereiket, és szerezhetnek a kalandokhoz nélkülözhetetlen tárgyakat is.

A Nintendo feltehetőleg minden erejével próbálja majd visszatartani a további szivárgásokat, más kérdés viszont, hogy ez mennyire lesz majd lehetséges.

1.
1.
pkflavio
Megállíthatatlan a szivárgás...Főleg hogy mindenki lehozza! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...