TGA 2023: Ilyenek lesznek a bossharcok a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 8.
  • Videó
Link másolása
A The Game Awardson a Rocksteady kooperatív shootere is előkerült, az új előzetes a főellenfelekkel vívott csatákra koncentrál. Szedett-vedett társaságunk számos jófiú szuperhőssel akasztja össze a bajuszát.

Ahogy az már a játék címéből sejthető, az Öngyilkos osztag az Igazság Ligája tagjaival csap össze. Többek között a Zöld Lámpással, aki megalkothatja önmaga óriás változatát. Flash pedig nem csupán gyors lesz, hanem tornádókat is generálhat, míg Batman akár félelemméreggel kelthet zavart társaságunk tagjaiban.

Wonder Woman az egyetlen, akit nem Brainac irányít, de Superman is kellően önelégült és fenyegető ahhoz, hogy csapatunk jól elkenje a száját - a hősök kora lejárt! Az új előzetesnek hála már epekedve várjuk a játékot.

A Suicide Squad: Kill the Justice League 2024. február 2-án jelenik meg PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön. A fejlesztők megígérték, hogy a premier után valamikor elérhetővé teszik az offline módot, azaz később nem lesz szükség a játékhoz állandó internetkapcsolatra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...