Megérkezett a Madden NFL 25 első trailere

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 21.
  • Videó
Link másolása
Néhány nappal az új funkciók bemutatása után végre mozgásban is megcsodálhatjuk a legújabb NFL-játékot. Az anyag átdolgozott közvetítéseket, Draft-fejlesztéseket és számos újítást tartalmaz a támadó és védekező játékban.

Számos ponton átdolgozták az idei NFL-játékot, a frencsájzt történetében először három közvetítőcsapat között választhatunk, debütál a Team Builder, amivel megalkothatjuk saját, egyedi csapatunkat. Nagyobb szabadságot kapunk a támadójátékban és a védekezésben is, hiszen élethő labdahordozást és brutális ütközésekkel teli szereléseket vitelezhetünk ki.

A legelső trailer már a vizuális újdonságokból is ízelítőt ad. Ráadásul jelenleg is tart a zárt bétateszt első hulláma, majd június 27-én kezdődik a második, és egészen július 2-ig tart majd. Utóbbiban már a népszerű Franchise mód minden új funkciója kipróbálható lesz.

A Madden NFL 25 augusztus 16-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Természetesen minden új funkció csak a jelenlegi generációs konzolokon és a PC-n érhető el.

1.
1.
Zisten
A "EA Sports College Football 25" előzetese jobban meghozta a kedvem a játékhoz, mint ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...