A PlayStation is képviselteti magát az idei Tokyo Game Show-n

Link másolása
Évek óta nem volt példa rá, hogy a Sony Interactive Entertainment (SIE) kilátogasson a nagyszabású japán rendezvényre, azonban most 2 területen is kicuccolnak a PlayStationnel.

Legutóbb 2019-ben láthattuk Tokyo Game Show-n a Sony Interactive Entertainmentet, akkor Hideo Kojima tartott előadást az általa rendezett Death Strandingből, így stílszerű lett volna ha most a második rész közelgő megjelenésének apropójából lett volna valami finomság tőle. Viszont az előzetes hírek alapján az SIE az indie játékok területén került listázásra, az SOE pedig a családi játékos szekcióban.

A Tokyo Game Show idén szeptember 26-a és szeptember 29-e között kerül megrendezésre, 731 kiállítóval és rekordnak számító 3190 fülkével. Csak találgatások vannak arra nézve, a Sony mivel rukkol elő, hiszen az Astro Bot addigra a boltok polcaira kerül. A belépők értékesítése július 13-án indul meg, ha valaki személyesen is kilátogatna a rendezvényre.

Esélyes hogy teljesen új dolgokat villantanak majd, sokan egyenesen a PlayStation 5 Pro bemutatását is vizionálják. Mindenesetre izgatottan várjuk mivel készülnek majd, reméljük nem csak simán kitelepülnek népszerűsíteni a már meglévő portékát.

2.
2.
JesusHun
1.
1.
Zisten
....hiszen az Astro Boy(BOT) addigra a boltok polcaira kerül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...