Már nem kell sokat várni az Uzumaki premierjére

Link másolása
Több éve húzódik Junji Ito horror mangájának adaptálása, ami úgy tűnik végül az Adult Swimnél landol. Még ebben az évben sor kerül a premierre, a borzongás pedig garantált lesz.

Összetéveszthetetlen stílusával, Junji Ito elképesztően részletgazdag rajzai a horror egy új fokát hozták el. A brutálisan nyers és groteszk ábrázolásmódja olyan művészi magaslatokba emelik műveit, amiktől a harcedzett horror fogyasztók is megborzonganak. Az Uzumakit sokan pályája legjobb alkotásának mondják, a történetben egy gimnazista lányt követhetünk, akit a városában felbukkanó rejtélyes spirál-minta kísért bizarrabbnál bizarrabb formában.

A Japan Timesnak adott Ito interjúból kiderül, a 4 részesre tervezett mini-sorozatának első része már el is készült, és minden téren elégedett a végeredménnyel, amit a nagyközönség már ebben az évben megtekinthet. Az eredetileg Toonami-ra szánt anime a Covid áldozatává vált, ez volt az egyik fő oka a hosszas várakozásnak, de 2020 óta húzódó kálváriája szerencsére a végéhez közeleg. A Production I.G és az Adult Swim koprodukcióját nem kapkodták el, biztosra akartak menni a minőséget illetően, inkább toltak a határidőkön, minthogy egy középszerű munkát adjanak ki a kezeik közül.

Aki valami folytán még nem hallott volna az úriemberről, és érdekelt a témában, az Netflixen megtalálja Junji Ito hátborzongató japán meséit, amik kellően szórakoztatóra sikerültek. Viszont a teljes élményért mindenképpen a mangáit érdemes lapozgatni.

1.
1.
memoryman
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...