Életnagyságú Xenomorphot állítottak ki Los Angelesben

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Már csak 1 hónapot kell várni az Alien: Romulus mozis premierjére, egy Los Angelesben található moziban ennek apropóján egy 1:1 modellel promózzák a kult-horror sorozat legújabb részének eljövetelét.

Az Alien rajongók odáig vannak az új Xenomorph dizájntól, a Los Angeles-i Regal Cinemas moziban kiállított életnagyságú szobor igazi látványosság lett a betérő mozilátogatók körében, de az internetre felkerülő képeket is sokan elemezgetik az Alien vs. Predator Galaxy X-oldalán.

Egyesek szerint a Romulusban látható lény elegánsan ötvözi az Alien: Isolation-ös Xenomorph külső jegyeit az Alien vs. Predator űrlényeivel, mások az eredeti dizájnt vélik felfedezni. Egy viszont közös, szinte mindenki elégedett az új külsővel, reméljük a film is hasonló fogadtatásban részesül majd megjelenésekor, amire nem kell már sokat várni. A legutóbbi előzetes egyelőre több mint biztató.

Az Alien: Romulus augusztus 16-án érkezik majd a nagy vásznakra, amivel az így is erős, premierekkel tarkított nyári szezont erősíti.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...