Váratlanul kiadták a furcsa minijáték gyűjtemény folytatását

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 18.
  • Hír
Link másolása
A Yeah! You Want “Those Games,” Right? So Here You Go! Now, Let’s See You Clear Them! második részét minden előjel nélkül dobta piacra a D3 Publisher, ami akár csak az első rész, ez is kamu játékreklámok alapján készült.

Ki ne találkozott volna már bármelyik közösségi média applikációjában olyan hirdetéssel, amiben egy pofásan kinéző és érdekes minijátékot mutogatnak, legtöbbször elbénázva a feladatokat. Majd kis kutakodás után kiderül, a tényleges játék vagy merőben eltér a látottaktól és köszönőviszonyban sincs a kettő, vagy valami alattomosan lebutított verzióját lehet csak játszani, azt is valami totál más játékon belüli minijátékként.

A Monkeycraft fejlesztőcsapata azoknak a csalódott játékosoknak kíván kedveskedni játékgyűjteményével, akiket ilyen iszonyú traumák értek valamelyik átverés során. Bár a D3 Publisher által kiadott minijáték gyűjtemény maga is egyszerűsített verziókat/másolatokat tartalmaz, de még így is ezek állnak legközelebb a bekamuzott portékákhoz. Az első rész cirka 1 éve jelent meg, és többnyire pozitív értékelésekkel jutalmazták Steamen. A második rész derült égből villámcsapásként jelent meg, olyannyira váratlanul, hogy a steames felületen kívül nem sikerült felkutatnom előzetest.

A Yeah! You Want “Those Games,” Right? második része 250 pályát tartalmaz, ami 5 féle pálcikaemberes minijátékból táplálkozik, ami mellett tekerős automatából lehet különféle titulusokat és táblácskákat nyitogatni, amivel aztán lehet villogni a leaderboardokon. A játék PlayStation 4, PlayStation 5, és Nintendo Switch konzolokon érhető el, valamint PC-re Steamen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...