A Nintendo 7 év után kiadja a saját joy töltő állomását

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 18.
  • Hír
Link másolása
Ma reggel posztolt a Nintendo az X profiljára, amiben bejelentette saját, hivatalos Joy-Con töltő apparátusát. Érdekes időzítés ez, tekintve az új konzoljuk leleplezése már viszonylag közel van.

Reggeli posztjukban jelentették be a Nintendónál, ősszel érkezik a saját, hivatalos Joy-Con töltőjük. Jöhetett volna hamarabb is, bár igaz, ennyi év elteltével nagyobb eséllyel hevernek otthon plusz kontrollerek, amiket így már egyszerre, párhuzamosan is elláthatunk energiával. Egy igen fontos, cseppet sem elhanyagolható információt viszont kihagytak a bejelentésből, mégpedig az árazást.

A Switch 2 közeledte is sokat sejtet, a Nintendo az idei üzleti év végére ígérte a nagy leleplezést, így az új eszköz jól jöhet, ha a mostani vezérlők kompatibilisek lesznek az új konzollal. Addig is lesz mire használni a kütyüt, az elkövetkezendő fél évben még több nagy cím és HD kiadás teszi tiszteletét a jó öreg Switch-en. (The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom / szept 26, Super Mario Party Jamboree / okt 17, Mario and Luigi Brothership / nov 7, Donkey Kong Country Returns HD / jan 16)

A kiegészítő október 17-én kerül a boltok polcaira, addig is az eddig megszokott módokon kell tölteni a Joy-Con kontrollereket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...