2XKO - nem lesz pay-to-win a Riot Games új játéka

Link másolása
Nem lesz pay-to-win a League of Legends készítőinek új játéka, 2XKO. Az ingyenes verekedős játékról a vezetőproducer, Tom Cannon és a kreatív igazgató, Shaun Rivera osztott meg részleteket.

Újabb infók kerültek napvilágra a League of Legendsről ismert Riot Games új játékáról, a 2XKO-ról. A készülő projektet az EVO 2024-en került terítékre. A verekedős játékokkal foglalkozó expon a játék vezető producere, Tom Cannon és a kreatív igazgató Shaun Rivera is részt vettek, akik fontos részleteket osztottak meg a produktumról.

Cannon megerősítette, hogy a 2v2 harcrendszerrel operáló cím teljesen ingyenesen játszható lesz, hasonlóan a stúdió többi játékához. Így tehát nem kell aggódni, hogy a pénzesebb játékosok esetleges előnyre tehetnek szert azokkal szemben, akik nem akarnak költekezni. "Te lehetsz a világ legjobb játékosa, anélkül, hogy akár egy fillért is költenél!" jelentette ki Cannon a bemutató előtt.

 A korábban Project L címen ismert játék 2025-ben fog érkezni PC, Playstation 5 és Xbox Series X|S platformokra. Pontos dátum még nem ismert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...