2 évig még biztosan nem térnek vissza a Fiúk

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Karl Urban az Instagram-oldalán osztott meg pár kulisszák mögötti képet, amik némelyikén Jeffrey Dean Morgannel pózolnak. Itt ejtette el a szomorú hírt, miszerint 2 évnél hamarabb biztos nem láthatjuk majd az 5. évadban.

Nagy lendülettel ért véget a The Boys 4. évada, bitang erős évadzárónak lehettünk szemtanúi, viszont aki már az 5. évadra feni a fogát, annak sajnos türelmesnek kell lennie. A Billy Butchert alakító Karl Urban Instagramon posztolt arról, mennyire élvezte a munkát a Walking Dead sorozat sztárjával, Jeffrey Dean Morgannel. Majd hozzátette, hogy találkozunk 2 év múlva az utolsó évadban.

Elsőre soknak hangzik az a 2 év, de ha azzal számolunk, hogy a forgatás már idén év végén kezdődhet, akkor reális a célkitűzés, nem mellesleg a 3. évad is 2022 júliusában ért véget, így a 4. évadra is nagyjából ennyit kellett várni. Öröm az ürömben, hogy jövőre ígérik a Gen V spinoff-sorozat következő évadát, ami nekem hatalmas meglepetés volt. Az első évadnak úgy ültem neki, hogy biztos valami low budget bőrlehúzás a fő széria nagy sikere miatt, de nagyobbat nem is tévedhettem volna, nem hogy hozta a nagy sorozat hangulatát és beteg dolgait, de a sztorihoz szorosan kötődő, fontos cselekmények is történtek benne.

Reméljük a záró évadot semmi nem fogja késleltetni, és nem fog 2026-nál távolabbi időpontra tolódni, addig is pedig a várakozást enyhítendő, 2025-ben be kell érnünk a Gen V új részeivel.

3.
3.
Ooorky
Én csak a perifériámon fedeztem fel valami műbalhét a sorozat kapcsán, hogy a jó csaj Szörnyellává műtette magát és ment a hiszti a "rajongók" ellen, mert állítólag ők hajszolták bele.

Erről tud valaki valamit aki követte az eseményeket/sorozatot?
2.
2.
csoki0619
#1: Hát, a negyedik évad elég gyenge lett, bár még az utolsó két részt nem láttam, de valahogy nem is vesz rá a lélek, h megnézzem őket. Kár érte!
1.
1.
Adamx
Bánom is én, már úgyis inkább perverz mint szórakoztató.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...