GC 2024: Október 15-én futnak be az új Xbox Series X/S-modellek

  • Írta: zoenn
  • 2024. augusztus 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A Microsoft napra pontos dátumot közölt a lemezmeghajtó nélküli, ezáltal valamivel olcsóbb Xbox Series X/S-modelleknek. Október közepén kishazánkban is megvásárolhatóak lesznek a teljesen digitális konzolok.

A redmondi gyártó a Gamescom első napjára időzített livestreamben árulta el az új Xbox Series X/S-konzolok megjelenési dátumát. A mi régiónkba október 15-én érkeznek az új modellek - köztük a lemezmeghajtó nélküli változatok, majd október 29-tól más országokban is elérhetőek lesznek.

Ezek közé tartozik az 1 TB-os Robot White színű Xbox Series S, a szintén ekkora háttértárral rendelkező Xbox Series X Digital Edition (Robot White) és az Xbox Series X Special Edition Galaxy Black színben, amit már 2 TB-os SSD-vel szerelnek. A digitális modellek ára 449,9 dollár lesz, illetve az 1 terrás Xbox Series S lesz a legolcsóbb konzol 349,9 dolláros áron, míg a 2 TB-os Series X csúcsmodellért 599,9 zöldhasút kell leszurkolni.

Az előrendelések már elindultak a kiválasztott boltokban, szerencsére Magyarországra az első körben érkeznek az új masinák, nem kell megvárnunk a hónap végét.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...