Traileren az új Devil May Cry anime

Link másolása
A Studio Mir által animált sorozat 2025 tavaszán jelenik meg a Netflixen, az első teaser viszont már most megtekinthető. Hogy pontosan hogyan illeszkedik a játékok sorába, egyelőre kérdéses, bár van pár elmélet.

Nem az Adi Shankar által jegyzett és a Studio Mir által készített anime lesz az első, ami adaptálni próbálja a Devil May Cry túlzó, japános világát, viszont az első teaser alapján elmondható róla, hogy egy pörgős és látványos sorozatnak nézünk elébe. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy 2025 áprilisáig kell rá várnunk, igaz, legalább egy hozzávetőleges időablakot kaptunk a megjelenést illetően.

A lenti trailer alatt azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon hogyan fog kapcsolódni a játékok idővonalába. A kissé Star Wars-os 3, 1, 2, 4, 5 kronológiai sorrend a jelek szerint előzményként épül majd be az anime, egyes szemfüles rajongók ugyanis felismerni vélik a trailer végén látható nyúl démont. Ez a karakter a harmadik rész előzményeként szolgáló mangában debütált, sajnos ezt 9 fejezet után elkaszálták. Hogy valóban így van-e, áprilisban kiderül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...