Call of Duty: Black Ops 6 - történeti emlékeztető is érkezett

Link másolása
Lassan elérkezik a megjelenés ideje, így számos új anyag érkezik a következő Call of Duty résszel kapcsolatban. A legújabb videóban a korábbi részek rövid összefoglalóját láthatjuk.

Akármennyire nem az egyjátékos mód és a történet a fő vonzereje a Call of Duty-sorozatnak, de azért a készítők egy videót szenteltek annak, hogy az eddigi fő eseményeket összefoglalják, és egy majdnem 2 perces bemutató lett belőle.

1961-ben indultak el a Black Ops eseményei Kubában, Woods, Mason, Hudson főszereplésével, akik a CIA megbízásából teljesítették a titkos küldetéseket, válogatott kemény ellenfelek ellen. Az további epizódok 1989-ig mutatták be a csapat küzdelmes, veszélyekkel teli életét, végül már csak Woods maradt az eredeti trióból. Hogy mit tartogat a következő fejezet? Hamarosan kiderül, a készítők szerint csak vadabb kalandok várhatóak.

A Call of Duty: Black Ops 6 október 25-én jelenik meg PlayStation 4 és 5, Xbox Series X/S, Xbox One konzolokra, PC-re és egyből bekerül a Game Pass kínálatába.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...