Traileren az Armor, amiben Stallone pénzt rabol

Link másolása
Sokféle szerepet magára öltött már Sylvester Stallone, általában a jók oldalán tűnik fel, legújabb filmjében inkább egy rablóbanda vezetőjeként szórja a golyókat.

Még mindig azt az időt éljük, amikor a előszeretettel hívja a nagy öregeket a filmszakma, ha egy pörgős akciót szeretnének készíteni, és ha már hívják őket, akkor jönnek is a veterán színészek, gondolunk csak Liam Neeson mostani szerepeire vagy akár az Armorban főszerepet vállaló Stallonéra.

Az Oscar-jelölt Sly könnyedén hozza a kemény rosszfiút, aki a csapat vezetőjeként egy pénzszállítót akarnak kirabolni, de a tervekben (ahogy általában) hiba csúszik, és nem tudják könnyen megszerezni a remélt aranyat. Valószínűleg egy B-film szintjén lehet az Armor, aminek története simán elmenne egy GTA V online küldetésnek is, a nem túl bonyolult narratíva és a sok lövöldözés, robbantás miatt.

Hogy van-e több a filmben, mint elsőre látszik, azt november 22-től tudhatjuk meg, amikor is felkerül a mozik kínálatába és ugyanakkor digitálisan is elérhető lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...