LittleBigPlanet 3 - novembertől lekerül a PlayStation Store kínálatából

Link másolása
A korábbi hírek és a szerverek leállítása után a Sony úgy döntött, hogy a LittleBigPlanet 3 már nem lesz online megvásárolható, addig érdemes még beszerezni, aki szeretné.

Az idén felgyorsulva haladt a LittleBigPlanet 3 életciklusának vége felé, korábban érkeztek a hírek a szerverek leállításáról, először csak átmenetileg, majd véglegesen. A mai nap a Sony hivatalos X-csatornáján jelentette be, hogy október vége után már nem lehet megvásárolni a játékot és a hozzá tartozó DLC-ket PlayStation Store-on keresztül.

A döntés nem érinti a már megvett példányokat, azokkal továbbra is lehet játszani, értelemszerűen a leállított szerverek szolgáltatása nélkül, illetve aki október 31-ig még megvásárolja a terméket, az is jogosult lesz a futtatására. Akik PS Plus előfizetésen keresztül kapták meg a játékot, azok is megtarthatják maguknak.

A LittleBigPlanet 3 története 2014. novemberében kezdődött, amikor megjelent PlayStation 3-ra és 4-re, a széria harmadik részeként és bár továbbra is játszható marad, voltaképpen végéhez ért a kalandja, ahogy az értékesítése megszűnik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...